reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Rabbit prześliczny Twój brzusio, Maluszkom na pewno jest w nim wygodnie. I super, że udało Ci się dotrwać bez rozstępów. A tak w ogóle to faktycznie bardzo młodziutko wyglądasz
Justyś, Atram no Wy to jesteście laseczki pierwsza klasa, normalnie modelki, super figurki i piękne brzuszki
Ilonka, Magda Wy mi tu oo ądnych wielorybach nie gadajcie, slicznie wyglądacie i macie fajowe brzuchalki - jak my wszystkie z resztą, prawda?

reklama
waga u mojego lekarza pokazała, że jestem 20 kg do przodu i sie nie przejełam bo mówie- aaaa pewnie inna waga i yle, wracam do domu i ważę się na swojej i upssss ten sam wynik- to jest zaskoczenie;)

waga u mojego lekarza pokazała, że jestem 20 kg do przodu i sie nie przejełam bo mówie- aaaa pewnie inna waga i yle, wracam do domu i ważę się na swojej i upssss ten sam wynik- to jest zaskoczenie;)

spoko loko założymy sobie potem watek o dietach, ćwiczeniach i będziemy się nawzajem motywować do schudnięcia :tak:

Rabbit wyglądasz kwitnąco
astram do twojego wyglądu super laski już się przyzwyczaiłam, nie może być inaczej.
Justyś ciebie widziałam pierwszy raz i szczena mi opadła, masz piękne, seksowne ciało.
ilonka i Magda jakie wieloryby!Jesteście kobietami w ciąży, a to znaczy że wyglądacie pięknie.
Dziewczyny po porodzie a właściwie po połogu będziemy się licytować która więcej ma na plusie.

moja przermoja przerloto...jpg witam dlugo sie nie dozywałąm ale czesto was odwiedzam..to sa moje aktualne foteczki..108cm w pasie a na wadze +9kg Blanka na wazy juz kolo2kg:)

reklama
Do góry