mileczka89
Mamita małego Mareczka
Anulka, Atram ale Wy zgrabniusie jesteście! Brzuszki kształtne, figury idealne. Chyba tylko ja sie tak rozlewam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
atram
znowu mam kompleksy...
widzę z tyłu rower, ale mam nadzieje że Twoja figura nie wygląda tak za jego sprawą?
wysoko masz ten brzusio, to pewnie dlatego żebra Cie bolą, ale ogólnie to coraz ładniejszy. Ciekawe ile jeszcze Ci urośnie...![]()
NIe tylko Ty,ja juz się dawno rozlałam,ale co ja zrobie jak czekolada rządzi,a wilczy apatyt nie odpuszcza!!!!Anulka, Atram ale Wy zgrabniusie jesteście! Brzuszki kształtne, figury idealne. Chyba tylko ja sie tak rozlewam :-)
Ona ma dopiero 13 lat i tydzień;-)tylko wyrosło dziewczę jak na drożdzach,uwaga ja mam 170cm,a moja Julka 171,a chwali się tym jakby mnie conajmniej o 10cm przerosła.Rudson, super brzusiu, jeszcz mi tylko brakuje usmiechu na twarzy i byloby idealnie
justys no, no brzunio rosnie slicznie
Anulka, ale fajnie wygladaszz przodu by sie wydawalo ze masz okazaly brzusio a z profilu wcale nie takie duzy , super
Lena wow, to twoja cora?? tym bardziej jestem w szoku, brzuszek masz cudny, fotka wspaniala a cora wglada jak twoja sister
a to moja pilka lekarska 30+2
![]()