reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
atram
znowu mam kompleksy...
widzę z tyłu rower, ale mam nadzieje że Twoja figura nie wygląda tak za jego sprawą:p?
wysoko masz ten brzusio, to pewnie dlatego żebra Cie bolą, ale ogólnie to coraz ładniejszy. Ciekawe ile jeszcze Ci urośnie... ;)

atram
znowu mam kompleksy...
widzę z tyłu rower, ale mam nadzieje że Twoja figura nie wygląda tak za jego sprawą:p?
wysoko masz ten brzusio, to pewnie dlatego żebra Cie bolą, ale ogólnie to coraz ładniejszy. Ciekawe ile jeszcze Ci urośnie... ;)

co ty, rowerek to gadzet mojego małża, ja bede pedalowac po porodie dopiero
teraz wole czekoladki :))
a brzuszek od pocztaku mam tak wysoko, i niby wyglada tutaj na pileczke juz taka okragla, a on nadal jest taki sciety po bokach jak na niego patrze z gory ;)

Anulka, Atram ale Wy zgrabniusie jesteście! Brzuszki kształtne, figury idealne. Chyba tylko ja sie tak rozlewam :-)
NIe tylko Ty,ja juz się dawno rozlałam,ale co ja zrobie jak czekolada rządzi,a wilczy apatyt nie odpuszcza!!!!

Rudson, super brzusiu, jeszcz mi tylko brakuje usmiechu na twarzy i byloby idealnie :)

justys no, no brzunio rosnie slicznie :)

Anulka, ale fajnie wygladasz:) z przodu by sie wydawalo ze masz okazaly brzusio a z profilu wcale nie takie duzy , super

Lena wow, to twoja cora?? tym bardziej jestem w szoku, brzuszek masz cudny, fotka wspaniala a cora wglada jak twoja sister

a to moja pilka lekarska 30+2
15x6cft.jpg
Ona ma dopiero 13 lat i tydzień;-)tylko wyrosło dziewczę jak na drożdzach,uwaga ja mam 170cm,a moja Julka 171,a chwali się tym jakby mnie conajmniej o 10cm przerosła.

Atram jak zwykle wymiatasz...Brak mi słów

Ostatnia edycja:
Nigdy nie mam czasu, żeby oglądać zdjęcia brzuszków a tym bardziej żeby je komentować. Dzisiaj przejrzałam z 10 stron !
Dziewczyny robicie niesamowite wrażenie. Zgrabne z Was babeczki, widać, że ciąża wam służy. Mi podobno też ale jakoś nie mam już siły i wydaje mi się jakbym w ciąży chodziła parę lat. Jak patrzę na te zdjęcia to zastanawiam się skąd tyle narzekań na wątku głównym ;-).

reklama
Dzieki za miłe komy:-)
U mnie brzusio malutki a narzekania naprawde giga... ale zobaczycie same(jesli dotrwam do terminu)-przed porodem wkleje zdjecie nie za duzego brzucha a po małego gigancika płaczącego...:p Jula do małych nie należała a brzuch mialam jak w 6 miesiacu

Do góry