kasiadz
Fanka BB :)
ale fajnie pępek ci wystaje
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
śliczny brzusio i ładna buźka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale fajnie pępek ci wystaje
śliczny brzusio i ładna buźka;-)
Rudson aleś ty zgrabna babeczkaciąża ci pasuje. Kurcze, niby wiem jak wyglądasz ale zawsze, zawsze wyobrażam sobie ciebie jako taką...venus z Milo tzn. sporszych rozmiarów babiczke
Justyś ale masz okrąglusi ten brzusio![]()
Kurcze Wy mówicie o tych wwypukłych pępkach a mój jest bez zmian jak była dziura tak jest i wcale nie zanosi się żeby miało go "wybrzuszyć". Po za tym mam zdecydowanie mniejszy brzuszek niż WyMam nadzieje ze to wina mojego wzrostu (ponad 180) a nie ze z dzidziem cos nie tak... 2 tygodnie temu wg USG wyszło, że wazy 1200 g...
Zobacz załącznik 377395Zobacz załącznik 377394
Dawno dawno obiecane zdjęcie.
Zachód słońca na jeziorem Michigan.
Ze mną na zdjęciu Julia moja starsza córcia.