reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Kiniutka ja bym nie powiedziała,że masz 93cm, bo ja mam około 92cm i mam napewno mniejszy :-) Choc ja mam 174cm wzrostu i u mnie może sie to inaczej wydawać . Śliczny brzuszek :-)

reklama
ati hihi widzisz, tak to jest z moim brzuszkiem jest taki dziwny ;) niby duży wygląda, a centymetr pokazuje co innego ;) Dziękuję bardzo za pochwały :*

Obwód sie nie liczy moim zdaniem. Duzo kształt robi. Ty masz atram śliczną piłkę do kosza :-) A Kiniutka moze mieć bardziej szpiczasty, stąd z profilu moim zdaniem ma naprawdę pokaźny. No ale laski chyba nie organizujemy konkursu na najwiekszy :-) bo nie o to chodzi, każdy jest cudowny :-)

Ati no naturalnie ze sie nie bedziemy licytowac
wazne ze dzieciaczki maja w nich wygodnie :)
a wlasnie , niedawno wrocilam od lekarza i co moj karateka zrobil jak mi lekarz brzuch dotykal, kopnal go trzy razy
myslalam ze padne ze smiechu i on tez :-D

Atram no ty oczywiście jak zwykle cudnie wyglądasz, powinnaś częściej w ciąży chodzić bo ci służy :-D
Kiniutka zdecydowanie chyba jednak kształt robi swoje, bo ja mam 160 a 93 w brzuszku i mój tak na oko to wydaje mi się mniejszy...ale ja mam okrągły jak piłka...może dlatego??
Ati no jasne że nie będziemy się licytować:-), a kto tu się licytuje, porównujemy tylko, przecież po to te brzucholki tu wstawiamy nie? żeby komentować

reklama
Dziewczyny moje ostatnie zdjęcia z soboty :-)
DSC04828.jpg DSC04836_1.jpg

Do góry