reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

dzisiejsze
w chwili robienia fotki , maly karateka mnie kopnal, stad moja bezcenna mina hahahaha
16lbp13.jpg

Atram wyglądasz REWELACYJNIE!

Dokładnie tak jak pisze Mileczka:tak:

reklama
Witam kobietki :)
Jestem tutaj nowa i tak przeglądam Wasze brzuszki, żeby sprawdzić czy tylko mój jest taki duży.
Muszę przyznać, że wyglądacie jak laseczki. :wink:
mi brzuch zaczął rosnąć już w 3 miesiącu i teraz jest już całkiem sporych rozmiarów.
Termin mam na 11 października więc aż strach pomyśleć jak za te niespełna 3 miesiące będę wyglądała :-p
Obecnie mam jakieś 93 cm w brzuszku przy dosyć niewielkim wzroście.
Później machnę jakąś foteczkę to wam pokażę jak obecnie wyglądam - 28 tc.

A tu dodaję zdjęcie z 21 tc. :)

Załączniki

• DSCF2298.jpg
    DSCF2298.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 66
sivi witaj
Dobrze wiedzieć, że jest wśród październikówek ktoś z Podkarpacia :)
A za granicą dlugo już jesteś? Na stałe, czy tylko tak chwilowo i wracasz do Rzeszówka?
A przy moim wzroście 93 całkiem niezły efekt daje :wink:

Kiniutka ciągłość mam od ponad 3 lat tutaj :-) nie zamierzamy wracać do Pl, no chyba że nas stąd wykopią :-)
To ile ty masz wzrostu że 93 to dużo??

reklama
sivi pewnie przesadzam jak zwykle, ale wydaje mi się, że jak taka kaczka z tym brzuchem wygladam ;)
Mam jakieś 1,65m więc tak sobie
I w sumie to od dnia zależy, bo generalnie uwielbiam swój brzuszek i bardzo mi sie podoba, ale czasem to wydaje mi sie taaaki wielki ;)
Zrobiłam zdjęcie, ale samej mi się ciężko złapać, atelefonem robiłam więć samowyzwalacza brak :(
NO i na zdjęciu to tak inaczej wygląda niż w rzeczywistości. A w samej bieliźnie to już w ogóle duuużo większy się wydaje :)
No więc, w 28 tc wyglądam tak:
P220711_1944.jpg

Do góry