Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestes juz 17kg na plusie??! lo matko. A wydajesz sie taka szczuplutka na buzi.... I bardzo mi przypominasz moja przyjaciolke z Polski, ta sama uroda!
bardzo ładnie wyglądasz. Aż 17? nie widaćChyba jestem za krótko i nie miałam okazji poznać niuni vel dominiki i szkód jakie wyrządziła.
W załączniku moje wspaniałe +17 kg hihi;-)
ty to jesteś szczuplutka aż pozazdrościćA to mój dzisiejszy brzuszek
Zobacz załącznik 373987
Ja mam juz około 9 kg na plusie :-) Ale mnie to cieszy bo startowałam z wagą 48kg.
przepraszam, ze cię uraziłam, pewnie jakbys miała 164 cm wzrostu to brzuch wyglądałby na większy, a tak to się rozkładailonka26 no trudno abym miała największy przy swojej budowie ciała, gdzie waga 48 kg sprzed ciazy przy 174cm wzrostu. Fizycznie nie dalabym rady. Proporcjonalnie do budowy myślę,że najmniejszego nie mam![]()