reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

I potraktowali ją poważnie na porodówce czy chcieli odesłac do domu? :)

normalnie bo 2 miechy lezala na oddziale z powodu szyjki
ona ma 180 cm wzrostu i chuda jak patyczek ogolnie jest
a w ciazy przytyla moze 7-8kg a jadla jak kon hihihih
najbardziej bylo widac ze jest w ciazy po buzi, bo byla jak ksiezyc w pelni :)))
a z porodowki wyszla z plaskim brzuszkiem , zero rozciagnietej skory , nic

no ale michalek tez byl malutki jak sie urodzil, bo wazyl zaledwie 2.100

reklama
U mnie w obwodzie 110 cm. Dziewczyny z wiekszymi brzuszkami - jak dlugo zamierzacie prowadzic samochod? Ja w tym momencie mam jakies 4 cm przerwy miedzy brzuchem a kierownica. Polozna mowi ze moge jezdzic dopoki mi wygodnie... jak zaczne kierownicy dotykac to na pewno przestane, ale chcialam popytac o opinie :)

nikitka
brzuszek masz zgrabniutki i słodki :) nie przejmuj się, ja na SR poznałam dziewczyne która ma mniejszy niż Ty i ma termin na połowę września... także nie ma sie co przejmować. Mi też nie było widac prawie, aż nagle wystrzelił jakis miesiąc temu :) u Ciebie pewnie też wystrzeli zobaczysz!

cytryna
tez jestem ciekawa opinii... Ja ciągle jeżdżę, w pasie mam 101 cm, ale do kierownicy jeszcze spokoooojnie.
Zamierzam jeździć aż do końca, chyba że już zaczn e się naprawdę czuć źle czy coś. Moja kumpela 3 m-ce temu jechała na porod do szpitala ( na termin) sama za kółkiem... czzyli można :) a lekarze też nie bronią z tego co widzę...

Mi polozna tez mowi ze mozna, ale jakos mi sobie trudno wyobrazic krecenie kierownica po brzuchu... a na pewno jeszcze te 4 cm urosne...
a może spróbuj ustawić sobie fotel inaczej, o ile masz takie funkcje np wyżej niżej, lub podnieś sobie oparcie i wtedy byc może zrobi sie więcej miejsca? moja kolezanka naprawde brzuch miała ogromny a do ostatniego dnia jeździła....

cytryna
tez jestem ciekawa opinii... Ja ciągle jeżdżę, w pasie mam 101 cm, ale do kierownicy jeszcze spokoooojnie.
Zamierzam jeździć aż do końca, chyba że już zaczn e się naprawdę czuć źle czy coś. Moja kumpela 3 m-ce temu jechała na porod do szpitala ( na termin) sama za kółkiem... czzyli można :) a lekarze też nie bronią z tego co widzę...

ja byłam jak wieloryb w 1 ciąży ... a jeździłam do dnia porodu :tak::tak: na porodówke sama się zawiozłam bo stary pędził z roboty :-p:-p

reklama
Do góry