sivi
Fanka BB :)
Nikitka
ile ty masz w brzuszku??? A ja myślałam że ja tu mam najmniejszy!
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny,
Dawno mnie nie było. Nawał pracy, potem wakacje i teraz chwilka wolnego, a potem miła część - szykowanie wyprawki dla małego. Zerknęłam na zdjęcia brzuszków myśląc że mój już dogonił wszystkie inne i jestem nieco zaskoczona...mój brzuchol...jakiś taki średni, ale pewnie tak mam i już. Czasami modle żeby w końcu się pojawił bo mały tak mi uciska na nerwy że co raz częściej nie jestem nawet w stanie chodzić z bólu, a moje stopy stały się wielkości słonia (może gdzieś tam ucieka mi ciaża?)... no nic koniec marudzenia
.
Macie piękne domki dla maluchów, ja wklejam swój marny, ciasny ale własny z ukochanym bobasem w środku
Zobacz załącznik 373491
elifit- a wlosy naturalne krecone???
Slicznie wygladalas, mam nadzieje ze swietnie sie bawilas! No i mleka bylo pod dostatkiem??
Nikitkaile ty masz w brzuszku??? A ja myślałam że ja tu mam najmniejszy!
.. i przestańcie się zbijać z moich ciapów.. straaaaszne jesteście;-)
eh przynajmniej wesoło jest hihi ;-)
Nikitka ale malusi brzunio masz, slodki takiale zapewne jeszcze wyskoczy
choc moja bratanica miala niewiele wiekszy jak szla do porodu![]()