reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

dziekuje wam bardzo:)
no ja osobiscie caly dzien chodze w staniku dopierona noc go sciagam i spie bez, ogolnie mam buzy biust a teraz zrobil sie ogromny tak samo jak ty tricolor wygladala bym jak krowa mleczna :-D

reklama
mnie też zaczyna być nie wygodnie w staniku, ale niestety muszę w nim chodzić... bo w przeciwnym razie bym sie uginała od ciężaru :-D

To pierwszy raz nie zazdroszczę dużych cycków. Ja urosłam do rozmiaru 70B więc nadal miękkie staniki mogę sobie kupować w sklepie młodzieżowym :). Jak chodzę bez stanika to wyglądam kiepsko, jak nastolatka, która się jeszcze nie zorientowała, że jej cycki rosną i mama jej stanika nie kupiła.

Hahaha doskonale rozumiem. Jak bym sciagnela stanik to cycuchy pod wlasnym ciezarem by mi sie pewnie do kolan rozciagnely i bym musiala wokol brzucha owijac zeby spod bluzki mi nie zwisaly, wiec ja nawet w staniku spie.. A rozmiary to juz 2 razy kupowalam nowe, tak mi mleczarnia napeczniala...:szok:
Hahahahahha nie mogę,ale macie poczucie humoru.Chociaż i ja wstepuję do kluby "Upadłej madonny z wielkim cycem" Kurcze Wy tu mówicie o misce D,a ja mam juz DD(do dupy)bufet tak ogromny,że sie juz go wstydzę.Powiedzcie mi jak można sobie świadomie i cięzkie pieniądze taką krzywdę zrobić(mam na myśli operacje plastyczne)

Hahahahahha nie mogę,ale macie poczucie humoru.Chociaż i ja wstepuję do kluby "Upadłej madonny z wielkim cycem" Kurcze Wy tu mówicie o misce D,a ja mam juz DD(do dupy)bufet tak ogromny,że sie juz go wstydzę.Powiedzcie mi jak można sobie świadomie i cięzkie pieniądze taką krzywdę zrobić(mam na myśli operacje plastyczne)

Upadła Madonna z wielkim cycem hehe dobre :D ale sie uśmiałam:-D To chyba z "allo allo" było ;] A dla mnie powiększanie cyców do rozmiaru cycozordów też pozostaje tajemnicą. Najlepsze są te, które potem silikony wyciągają spowrotem bo jednak nie było "tak fajnie" ...

CYCOZORDY!!!!!!!!:-D:-D:-D.Miłeczka normalnie płaczę ze śmiechu.
Ja juz zaczęam szukać pokrętła bezpieczeństwa,nie wiem może wentylek,bo jeszcze troche urosną i normalnie pękną jak balon!

atram ja to się wściekam... zakupiłam stanik z większym obwodem i niby jest ok jak go założę to i tak mnie gniecie ;/ jakby był za mały a wcale nie jest
ati pewnie, że trzeba chodzić w stanikach choć nie zawsze się tego trzymam szczególnie w takie upały w domu - wtedy najlepiej mi w stroju

no wlasnie mam to samo :/ juz nie wiem o co biega ..
a w domu w te upaly to laze bez m nie ma co opasc za bardzo hehe

To pierwszy raz nie zazdroszczę dużych cycków. Ja urosłam do rozmiaru 70B więc nadal miękkie staniki mogę sobie kupować w sklepie młodzieżowym :). Jak chodzę bez stanika to wyglądam kiepsko, jak nastolatka, która się jeszcze nie zorientowała, że jej cycki rosną i mama jej stanika nie kupiła.

hehe witaj w klubie :))

co do operacji to syty glodnego nie zrozumie ;)
wiadomo bez przesady , ale ja tam nie widze nic zlego , ani dziwnego w delikatnym powiekszeniu :)
kazda z nas chce czuc sie jak kobieta , normalne ...

atram ja to się wściekam... zakupiłam stanik z większym obwodem i niby jest ok jak go założę to i tak mnie gniecie ;/ jakby był za mały a wcale nie jest
ati pewnie, że trzeba chodzić w stanikach choć nie zawsze się tego trzymam szczególnie w takie upały w domu - wtedy najlepiej mi w stroju Ewy :rofl2::-D
mileczka z alles mają super staniki do karmienia ;)

Tak te z Alles sa super mam taki jeden i to jest jedyny ktory mnie nie gniecie.

reklama
Do góry