reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Domionika ale fajny benus :)))))))

kurde nie ugniataja was staniki?
ja pierwsze co robie jak wchodze do domu to sciagam , bo nie moge wytrzymac

Ja po domu noszę taki sportowy miękki bez miseczek tzn. z jedną wielką wspólną miseczką ;D. Inne mnie ugniatają i za długo w nich nie lubię chodzić.

Jak bym ściągnęła stanik to bym wygladala jak krowa mleczna w szczycie laktacji :szok: Gniecie mnie, ale odpoczywam od niego dopiero jak spię :-)

Dziewczyny super wygladacir, ale z nas wszystkich juz sa brzuchatki! :-)

Domionika ale fajny benus :)))))))

Mam to samo :-D Wlasnie musze chyba sobie kupic nowy jakis bo moje juz za ciasne i jeszcze jak jest upal to wszystko bardziej gniecie.

jagmar ja wlasnie planuje zakup takiego sportowego bez fiszbin po domu bo to zawsze wygodniej jak jest caly miekki.

skoro wy tak chetnie dodajecie zdjecia brzuszkow to ja dodam swoj;)
Zobacz załącznik 371892Zobacz załącznik 371893Zobacz załącznik 371894

super brzuszek :))

oj gniota :/ chodze bez :) a najlepsze jest to , ze cycki wcale mi nie urosly jakos duzo , powiedzialabym , ze tylko ciutke ... moze w zebrach juz sie rozroslam ?? bo cisnie wszystko
musze kupic jakies nowe , ale jak bylam w sklepie to lipa z rozmiarami ...jakies kurcze 90 tki same , a gdzie mniejsze obwody , a wieksza miseczka ??

Jak bym ściągnęła stanik to bym wygladala jak krowa mleczna w szczycie laktacji :szok: Gniecie mnie, ale odpoczywam od niego dopiero jak spię :-)
Hahaha doskonale rozumiem. Jak bym sciagnela stanik to cycuchy pod wlasnym ciezarem by mi sie pewnie do kolan rozciagnely i bym musiala wokol brzucha owijac zeby spod bluzki mi nie zwisaly, wiec ja nawet w staniku spie.. A rozmiary to juz 2 razy kupowalam nowe, tak mi mleczarnia napeczniala...:szok:

Hehe mam to samo :D z miseczki :-DB już paraduje w D. Nawet śpie w biustonoszu z obawy że te melony mnie w nocy uduszą:-D Fajne staniki do karmienia już są w H&M Mama. ładne koronkowe, modne, odpinane miseczki i bez problemu dostaniecie rozmiar np 75 D jak mój :) Osobiście polecam :)

reklama
Wydaje mi się,że w ciązy powinnysmy chodzic w staniku w ciągu dnia co by piersi ksztalt trzymały. W końcu nasze mięśnie nie są przyzwyczajone do takiego ciężaru cycuszków i dodatkowo siła grawitacji sprawia, że wiotczeją.

Do góry