reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Justy_nka to ja mam zupełnie odwrotnie :-D bez opakowania jest jakiś mały, a jak się odzieję to wyglądam jak wieloryb :p

Jakość tragiczna, ale to niestety wina mojej drżącej ręki, jednak bardzo mi się podoba kształt wczorajszego brzusia :-)
P.S.
I oczywiście prezentacja mojego spadochronu, którego chyba nigdy nie zdejme :-D
28t5d.jpg 28t5d(1).jpg

reklama
Ja już nie mam wyboru, mam staniki 75 C, które już przed ciążą miałam wymienić, a ten jest 80E i jest dobry, czyli jak jeszcze biust urośnie to będzie śmiesznie :-D
W dodatku w moich stanikach już mnie bolą piersi :-(

Rozumiem, rozumiem ;-) ja mam jeszcze po przednie stare spadochrony więc je wykańczam do końca :-)

No ale zaraz założę i też Wam zademnonstruje mój brzuszek w 30 tyg. ;) ciekawe czy dużo urósł :-D

Dee_ śliczny masz brzusio:) wydaje się taki mały w porównaniu z moim.Ale przedwczoraj znów go mierzyłam i dalej było 103cm. Takrze ostatnio chyba stoi w miejscu:)

Dee śliczny masz brzusio:-D staniczek bardzo ładnie sie prezentuje, mówisz że taki wygodny to może i ja się skuszę...tylko że potrzebuję 75e, muszę zobaczyć czy ma facet rozmiar

reklama
Dziękuję, ja normalnie noszę 75 ;-) wzięłam 80 a zapięć jest aż 4 więc fajna regulacja :-)

też się się wczoraj zmierzyłam przez Was :p i mam 108cm

Do góry