reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oki doki :-D Ale jak schudniesz i ja schudnę, to Ci poślę nadprogramowe kg mojego chłopa :-p

reklama
właśnie ostatnio zauważyłam ze moj małżonek chyba bardziej mnie lubi taka zaokraglona. Bo brzuszka juz niby nie mam. Nigdy nie mialam kaloryfera, i teraz tez taki puchaty jest, ciyt więcej niz przed ciążą. Pośladki natomiast mam zdecydowanie większe i maz częściej mnie w nie klepie. Może nie warto az tak chudnac ;P

Darunia, ale ja nigdy chudzielcem nie bylam,a teraz to brzuszek mam spory, w spodnie sprzed ciazy sie nie mieszcze i pewnie tesciowa wroci z urlopu i bedzie mi mowic ze mam wiecej sie ruszac bo musze schudnac. odkurzanie dwa razy dziennie trzy pietra, mycie okiem min 2x tydzien, moze jeszcze przekopywanie ogrodka i zeby nie bylo nudno to u sasiadow tez :D

Mój mąż też twierdzi, że z brzuszkiem byłam seksi i teraz też jest ok i mu się podobam. Ale szczerze to ja się sobie nie podobam i póki nie dojde do stanu mnie zadowalającego nie będę Szczęśliwa.

A ja tak bardzo nie chce schudnąć, że aż mam obsesję na tym punkcie. Wchodzę we wszystkie spodnie sprzed ciąży. Ciągle mam manię prześladowczą, że jestem za chuda. Ogólnie się sobie nie podobam.

Dziewczyny a ja dodaje zdj 3 tyg po moim podwojnym porodzie:/ :baffled: Jeszcze macica jest w brzuszku i sie trzesie jak chodze ale jest duuzo lepiej niz zaraz po porodzie:) Nie mige sie doczekac jak sie calkiem wchlonie!! troche mi smutno ze brzuszka juz nie ma... Mimo ze pod koniec ciazy tak mi dokuczal:p Teraz moge przynajmniej spac na brzuszku itd.. - Ahh jaka ulga:) Widze dziewczyny tu pododawaly tez swoje po porodzie.. No nie powiem super wygladacie:)) Mi jeszcze duzo brakuje do przed ciaza... Ehh

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 113
  • image.jpg
    image.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
reklama
Catsun - i pomyśleć że tam się nasze dzieci mieściły i że te brzuchy dały radę się tak naciągnąć. :-) Ładnie Catsun byle tak dalej i za miesiąc zapomnisz, że w ciąży byłaś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry