- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
darunia0712
Fanka BB :)
Bellina, to swojego w sumie też mogę wziąć
Lilla My
właśnie ostatnio zauważyłam ze moj małżonek chyba bardziej mnie lubi taka zaokraglona. Bo brzuszka juz niby nie mam. Nigdy nie mialam kaloryfera, i teraz tez taki puchaty jest, ciyt więcej niz przed ciążą. Pośladki natomiast mam zdecydowanie większe i maz częściej mnie w nie klepie. Może nie warto az tak chudnac ;P
darunia0712
Lilla, mój mąż też woli jak mam więcej kg. Faceci chyba nie lubią chodzielców
Lilla My
Darunia, ale ja nigdy chudzielcem nie bylam,a teraz to brzuszek mam spory, w spodnie sprzed ciazy sie nie mieszcze i pewnie tesciowa wroci z urlopu i bedzie mi mowic ze mam wiecej sie ruszac bo musze schudnac. odkurzanie dwa razy dziennie trzy pietra, mycie okiem min 2x tydzien, moze jeszcze przekopywanie ogrodka i zeby nie bylo nudno to u sasiadow tez
Tusiaczek2402
Moderatorka
Mój mąż też twierdzi, że z brzuszkiem byłam seksi i teraz też jest ok i mu się podobam. Ale szczerze to ja się sobie nie podobam i póki nie dojde do stanu mnie zadowalającego nie będę Szczęśliwa.
darunia0712
A ja tak bardzo nie chce schudnąć, że aż mam obsesję na tym punkcie. Wchodzę we wszystkie spodnie sprzed ciąży. Ciągle mam manię prześladowczą, że jestem za chuda. Ogólnie się sobie nie podobam.
elifit
Moderatorka
Darunia zapodaj fotkę i ocenimy
Dziewczyny a ja dodaje zdj 3 tyg po moim podwojnym porodzie:/ Jeszcze macica jest w brzuszku i sie trzesie jak chodze ale jest duuzo lepiej niz zaraz po porodzie Nie mige sie doczekac jak sie calkiem wchlonie!! troche mi smutno ze brzuszka juz nie ma... Mimo ze pod koniec ciazy tak mi dokuczal Teraz moge przynajmniej spac na brzuszku itd.. - Ahh jaka ulga Widze dziewczyny tu pododawaly tez swoje po porodzie.. No nie powiem super wygladacie) Mi jeszcze duzo brakuje do przed ciaza... Ehh
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
s.michalina
Catsun - i pomyśleć że tam się nasze dzieci mieściły i że te brzuchy dały radę się tak naciągnąć. :-) Ładnie Catsun byle tak dalej i za miesiąc zapomnisz, że w ciąży byłaś.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.