reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi codziennie spada chocby o ciut i juz zostalo niecale 4kg. Zastanawiam sie co robic, brzuszki?

reklama
u. mnie nadal zastój. boje się ze nie pójdzie waga w dół. miednica zostanie szeroka i bede ważyć 60kg ;/ Może od sierpnia będę na zumbe chodzić. to jakies taniec fitness, tak?

Mi też zostało niecałe 4 kg, waga leci pewnie z niewyspania, przemęczenia no i z apetytem też u mnie średnio, raczej się zmuszam, żeby coś zjeść, a poza tym nie zawsze mam czas na normalny posiłek....

Lilla dokładnie to połączenie tańców latynoamerykańskich z tańcem brzucha :)

Ostatnia edycja:
Ja ważę tyle co przed ciążą (60 kg). Ta waga mogłaby mi zostać, bo nie chciałabym wyglądać tak jak kiedyś, gdy byłam chuda (ale za nic nie mogłam przytyć,mimo że jadłam za dziesięciu). Fakt, brzuch nie jest idealny, ale mam nadzieję, że jeszcze się zmieni trochę i coś z niego będzie. Nie jestem jakąś zwolenniczką ćwiczeń i nie potrafię się do tego zmotywować.

Lilla zumba wymiata :)

Darunia moj cel to 60 kg czyli tyle co przed ciążą ważyłam. Też nie chcę mniej bo tak jak ty byłam kiedyś chuda jak patyk.

Jak już tak o wadze jedziecie. Mój cel na po ciąży to w sumie tak 62 około. Zaczynałam z 66.6kg (zawsze będę to ostanie 6 mówić :-p), teraz mam 73. I olaboga, rok temu w czerwcu / lipcu ważyłam 72kg. Jak to dobrze, że schudłam przed ciążą, bo ciekawe ile by teraz było na liczniku. :-D A najlepsze jest to, że ja to do ćwiczeń ostatnia, więc chudnę z odstawienia słodyczy. Więc może przy karmieniu uda się osiągnąć cel ;-)

Bellina, moja kuzynka podczas karmienia bardzo schudła a z kolei szwagierka nie mogła schudnąć. Także to chyba zależy od kobiety. Ja modlę się, aby utrzymać swoją wagę i dlatego jem za czterech. Moja mama się ze mnie śmieje, że tyle potrafię zjeść.

No tak, bo to od organizmu zależy.
Moja siostra schudła aż zanadto a jadła za 3 jak nie za 4 :-p Obstawiałyśmy z mamą u niej efekt jojo po zaprzestaniu karmienia, ale nie drgnęła. A ja jak schudnę będę się cieszyć, jak nie, to trudno. Wpierw bynajmniej urodzić muszę i ogarnąć karmienie ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry