reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No Makota pokaźny brzuszek. Widać że kawaler w nim mieszka :)

Makota, spora jesteś:tak:

Pewnie to tłuszcz :-D

a tak serio - miesiąc temu miałam średni brzuszek, więc albo ja zaszalałam z jedzeniem, albo Adaś ze wzrostem ;) jeszcze 1,5 miesiąca :szok:

tutaj ok. 30 tc

brzuch 3.jpg

Załączniki

• brzuch 3.jpg
    brzuch 3.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
makota, piekny brzuszek. Ty jestes drobna więc wydaje się duży ale pewnie w obwodzie taki jak u nas wszystkich. Ja mam podobny :tak:
Hubson, ty też masz fajny pokaźny brzuszek i tez drobna raczej z ciebie kobietka

Makota pięknie już rośniesz ;-)
Jagódka Ty widzę za to nieco wyhamowałaś :-p
Lilla zgrabniutki. Ale u mnie wygrywa Hubson, za ten stożek :-)
Oczywiście wszystkie piękne.
Ja Was widzę pomalutku gonię, bo czasami widzę, jak mi brzuchol z dnia na dzień rośnie.

reklama
Bellina oj tak, wyhamowałam z piskiem na ręcznym:-p Nie podoba mi się to, bo wiem co to znaczy - Adaś też zaczął hamować..:baffled: 8 m-c a ja mam 4,5kg na plusie..porażka..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry