elifit
Moderatorka
A ja mam jakies na udach ale od wewnatrz :/
Miałam takie. Na pocieszenie powiem że szybko zbladly i już ich nie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam jakies na udach ale od wewnatrz :/
Na udach od wewnątrz to mi się zrobiły jak miałam naście lat ;p a teraz już też mam świeże na biodrze prawym. Przed też miałam, więc mam nadzieję, że tak samo zbledną, bo te są mało widoczne ;-)
hahaha, nooo koniecznie a niech cie ogladaja! ja ostatno jak sie goliłam to wrecz plakalam ze smiechu, jakie akrobacje robilam pod prysznicem!!!ja to musze chyba kogos poprosic by mnie obejrzal :-) bo mi ciezko siebie sama obejrzec nawet w lustrze![]()
hahaha, nooo koniecznie a niech cie ogladaja! ja ostatno jak sie goliłam to wrecz plakalam ze smiechu, jakie akrobacje robilam pod prysznicem!!!z maszynka i lusterkiem w reku, maz malo co sie nie udusił ze smiechu! -mowi -ty moj demonie sexu!!! efekt koncowy był taki ze juz chyba lepiej wygladalam bez tej depilacji, jak taki wylnialy kot....... hihhihi