reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Na udach od wewnątrz to mi się zrobiły jak miałam naście lat ;p a teraz już też mam świeże na biodrze prawym. Przed też miałam, więc mam nadzieję, że tak samo zbledną, bo te są mało widoczne ;-)

Na udach od wewnątrz to mi się zrobiły jak miałam naście lat ;p a teraz już też mam świeże na biodrze prawym. Przed też miałam, więc mam nadzieję, że tak samo zbledną, bo te są mało widoczne ;-)

ja to musze chyba kogos poprosic by mnie obejrzal :-) bo mi ciezko siebie sama obejrzec nawet w lustrze :-D

U mnie krecha bardzo słaba,ledwo widoczna.
A rozstępów póki co nie mam i mam nadzieję,że tak zostanie .Poprzednio nie miałam żadnego,co nie znaczy,że nie mam tendencji do rozstępów. Mam kilka na łydkach z czasów dorastania

ja to musze chyba kogos poprosic by mnie obejrzal :-) bo mi ciezko siebie sama obejrzec nawet w lustrze :-D
hahaha, nooo koniecznie a niech cie ogladaja! ja ostatno jak sie goliłam to wrecz plakalam ze smiechu, jakie akrobacje robilam pod prysznicem!!! :-D:-D:-D z maszynka i lusterkiem w reku, maz malo co sie nie udusił ze smiechu! -mowi -ty moj demonie sexu!!! efekt koncowy był taki ze juz chyba lepiej wygladalam bez tej depilacji, jak taki wylnialy kot....... hihhihi

hahaha, nooo koniecznie a niech cie ogladaja! ja ostatno jak sie goliłam to wrecz plakalam ze smiechu, jakie akrobacje robilam pod prysznicem!!! :-D:-D:-D z maszynka i lusterkiem w reku, maz malo co sie nie udusił ze smiechu! -mowi -ty moj demonie sexu!!! efekt koncowy był taki ze juz chyba lepiej wygladalam bez tej depilacji, jak taki wylnialy kot....... hihhihi

to ja tak mialam ostatnio jak robilam paznokcie u stop...robilam chyba z godzine az sie mama zlitowala i chociaz druga stope mi pomalowala....:-D a ogolic tez mi sie trudno :zawstydzona/y: jestem chyba juz buszmenem tam...musze cos wykombinowac...a golenie nog tez juz jest problemem :no:

oto ja IMG-20140407-WA0011.jpg w 27tc

Załączniki

• IMG-20140407-WA0011.jpg
    IMG-20140407-WA0011.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 105
lily ładny brzusio:)

ojjj ogolic sie to juz nie lada wyczyn:rofl2::-Dnaprawde trzeba sie nawyginac sporo

reklama
lilla, zgrabny brzuszek!

a z tym goleniem, to ja mam tak samo jak Lui :-D za paznokcie u stup nawet sie nie zabieram, muszę się gdzieś umówić bo stopy tragedia :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry