reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie mam kreski i w zadnej ciazy nie mialam.
Moj piekny wklesly pepek zrobil sie wypukly, dzis go przez przypadek do krwi zadrapalam. Bolalo jak cholera i dalej boli

reklama
Ja kreskę mam. Nie jakąś super widoczną ale jednak:/ No i pępek wypukły.

A tak poza tym to cudowne brzuchole :D

Chwalę się moim 33 tydz 1 dzien

20140516_151447[1].jpg

A i wydaję mi się, że opadł troszkę. Może nie jakoś dużo ale jednak czuję różnicę.

Załączniki

• 20140516_151447[1].jpg
    20140516_151447[1].jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 101
Mój pępek był bardzo wklęsły teraz jest ciut wklęsły ale nie wystaje
a linia jest praktycznie niewidoczna, codziennie jej szukam czy może coś bardziej widać i póki co ledwo co, bo wiem gdzie jej szukać.

Moja linia jest widoczna.zawsze mialam wklesy pepek.ale gorna jego czesc jest jak by takim dsszkiem i ona wystaje a reszta robi sie coraz mniej wklesa :/ oby wrocil na miejsce :)

ja nie mam i nie mialam widocznej zadnej kreski, w pierwszej ciazy pepek nie wyskoczył ale wyrownał sie z reszta ciala pod sam koniec ciazy teraz praktycznie od poczatku jest taki jak pod koniec tamtej ciazy czyli rowny z brzuchem, ale po porodzie wroci do normy ;-) przynajmniej powinien jezeli nie wystapi przepuklina pepkowa.
ciekawa jestem jak to bedzie u mnie z rozstepami, w pierwszej ciazy wyszło mi kilka na boku jakos tak dwa dni przed porodem, a tak sie cieszylam ze mnie to omineło, na szczescie zjasnialy i nie sa az tak widoczne, ale teraz czuje ze moze byc ich wiecej bo i brzuch wiekszy

he he lui ja tez w pierwszej ciazy zauwazylam rozstepy zdien przed porodem,z lewej strony,w drugiej ciazy i teraz tez zlewej strony sa,widac je sporo,z prawej nie ma

a mnie dzisiaj wyskoczyły :( tylko na jednej połowie brzucha narazie. buuuuuu a miałam nadzieję, ze i teraz skóra da radę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry