reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
mamatatadziecko, anusiakanusia dziękuję! Ale te komplementy są na wyrost
hanghead.gif

dziewczyny śliczne macie brzuszka ale mam od Was pytanie czym sie smarujecie bo mi nic nie pomaga skura mnie tak strasznie boli i ciągnie a pepek to nie wiem jak opisać mam wrażenie jak by mnie cały czas cos w niegogryzło takie dziwne uczucie kłujące czy tylko ja tak mam ?? czy powinnam iść do lekarza?

Leir - ja stosuję po prostu oliwkę. Zawsze trochę daję jej się wchłonąć, żeby mi się w ubrania nie wytarła. Może podrażnia Cię ubranie, albo proszek, w którym pierzesz? Mnie czasem też czasem co tam gryzie, albo zakuje, albo uczucie, jakby miała mi się skóra rozejść - ale to wynik rozciągania i wrażliwości skóry. Nie masz tam żadnej wysypki?

reklama
Mikoto super brzunio! :tak:

leir ja stosuję ziaję na rozstępy i powiem, że jest super. Dobrze nawilża i natłuszcza skórę... i to na długo. Do tego ma delikatny zapach, więc polecam ;-):-)

Do góry