reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Isis ja wielkoluda nie widzę :-p:sorry: śliczny malutki brzuszek :tak:

a to mój wielkolud :-p;-) 24 tc

waga 72kg:szok: ( +12kg:szok::no:)
obwód pępka 104cm :zawstydzona/y:

ciemna krecha od spojenia do samych cycków :eek:

Załączniki

• 24 tydz 001.jpg
    24 tydz 001.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 24 tydz 002.jpg
    24 tydz 002.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 64
Terii, fajny masz ten arbuzik (mam nadzieję, ze się nie obrazisz). Mój wydaje mi się podobny: też 24 tc, też 104 cm w pasie (przy 154 cm wzrostu), też krecha od spojenia do mostka, ale na wadze już się pokazuje 76 :szok: Jeszcze troszkę i łatwiej będzie przeskoczyć niż obejść :no::-(

Isis jaki wielkolud? piękny ciążowy brzuszek, tak samo jak u Teri:))) Piękne te Wasze domki:)

O co chodzi z tą linią..? bo ja też taką mam, ale nie wiem w jakim celu:))))

Smile, to jest tzw linea nigra - czarna linia, która pojawia się w ciąży (potem znika). Każdy z nas ma taką linię białą (której normalnie nie widać) - linia, gdzie schodzą się mięśnie brzucha (u facetów z "kaloryferkiem" to widać to miejsce "łączenia"). W ciąży ona ciemnieje na wskutek zwiększenia pigmentacji. Może być ciemniejsza, jaśniejsza, lub praktycznie niewidoczna. U mnie nad pępkiem to nachodzi się z żyłą...

dzięki dziewczyny :tak: no jest już co dzwigać ;-):-)

ja w pierwszej ciąży nie miałam widoczniej krechy i nawet nie wiedziałam że się to tak ''fachowo'' nazywa ;-) dzięki Palin już wiem wszystko :-);-)

reklama
Do góry