reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
to i ja się dołączę do pytania!!?? Gdize te kg?NATIS!! I ja się pytam gdzie ty masz te kg?????? śliczny brzusio!!!!!
Nayaa
Sara cuudowny okrągły brzuszek nic tylko głaskać i głaskać
Kari pamiętam pierwsze fotki Twojego brzuszka i myślałam,że nigdy Ci nie urośnie Ale jest brzuszek jak marzenie super
Kingusia "wielkościowo" to jak mój przed ciążą po jedzeniu ale w końcu się ujawnił
Katka dobre porównanie Brzuszek dosłownie słodki jak ten pączek swoją drogą narobiłaś mi apetytu
Anusia barrrdzo ładny brzuszek szczuplutka jesteś
Paulinka Aaa Ty też szczupła..Gdzie Wy dziewczyny jakieś boczki macie w ogóle piękną masz skórę
Natis no muszę się przyłączyć do dziewczyn..Gdzie Ty te 15 kg masz chyba ktoś Ci na wagę depcze gdy się ważysz Super brzunio
Ja sobie obiecywałam,że co sobota będę się prężyć przed aparatem i uwieczniać moje "wdzięki" ale dziś leń masakryczny mnie dopadł..
Kari pamiętam pierwsze fotki Twojego brzuszka i myślałam,że nigdy Ci nie urośnie Ale jest brzuszek jak marzenie super
Kingusia "wielkościowo" to jak mój przed ciążą po jedzeniu ale w końcu się ujawnił
Katka dobre porównanie Brzuszek dosłownie słodki jak ten pączek swoją drogą narobiłaś mi apetytu
Anusia barrrdzo ładny brzuszek szczuplutka jesteś
Paulinka Aaa Ty też szczupła..Gdzie Wy dziewczyny jakieś boczki macie w ogóle piękną masz skórę
Natis no muszę się przyłączyć do dziewczyn..Gdzie Ty te 15 kg masz chyba ktoś Ci na wagę depcze gdy się ważysz Super brzunio
Ja sobie obiecywałam,że co sobota będę się prężyć przed aparatem i uwieczniać moje "wdzięki" ale dziś leń masakryczny mnie dopadł..
Paulunia8713
Natis śliczny brzuszek i nie wiem gdzie te 15kg się podziało
Smile piękny brzusio
Smile piękny brzusio
Nayaa
Smile ja nie wiem co Wy z tymi wagami macie Super brzuszek !! Jedziemy praktycznie na tym samym "wózku" a masz taki ładny ciążowy... No i .."Twój smajl jest hipnotajzing"
reklama
Katka_83
Smile4U - faktycznie jest smile!
Natis pięknie i zgrabnie ja nic nadprogramowego nie widzę.
Ja na tych fotkach widzę same zgrabne brzuchy lub piękne przyszłe mamy.
Natis pięknie i zgrabnie ja nic nadprogramowego nie widzę.
Ja na tych fotkach widzę same zgrabne brzuchy lub piękne przyszłe mamy.