reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Ale śliczne brzuszki, takie okrągłe !
Kari, u Ciebie w końcu widać. Ale laseczka z Ciebie, już się nie dziwię, że ten Twoj mąż tak Cię "gania " wieczorami :)
Pięknie dziewczyny wyglądacie

Dziewczyny macie śliczne brzuszki :-)
Kari Twój brzuszek taki śliczny okrąglutki, duża różnica od ostatniego zdjęcia ;-)

Mój się też w końcu troche uwidocznił więc stwierdziłam że się pochwalę :-D
Zdjęcie0907.jpg

Kingusia... brak słów:p jaki Twój brzuszek malutki!!! Zazdroszczę Ci... Dzidzia się zdrowo rozwija i to najważniejsze, jak tak dalej pójdzie po porodzie nie będziesz musiała za dużo się wysilać żeby zrzucić zbędne kg... bo takich mieć nie będziesz! :) Zero boczków i w ogóle... przez Ciebie chyba zacznę dietę już teraz:)

Faktycznie na razie nie mam żadnych dodatkowych kilogramów :-D najważniejsze że maluszek zdrowo rośnie ;-)
A brzuszek niech mi w końcu rośnie bo nie widać że w ciąży jestem :-D

Ładne brzuszki, ładne. Robi się niezła z nas Wioseczka domków "jednorodzinnych" i jednego (jak dobrze pamiętam, chyba, ze jest więcej) "dwurodzinnego".
Ja wyszłam niedawno z kąpieli i :szok: 2 nowe rozstępy na udkach (bo było kilka ledwo widocznych z czasów rośnięcia) :no:

kazdy brzusio inny a kazdy zarazem sliczny :-D Kingusia twój malutki ale jeszcze zdazy urosnać :-D mi tez wywalilo niedawno :-D
palin ja z ciazy z Adasiem wyniosłam rozstepy na boku piersi i na udach. A zorientowalam sie dopiero dobrze jak urodzilam. Na brzuchu nie mam na szczescie, na piersiach ledwo widoczne i tez tylko z boku. Ciekawe co bedzie tym razem... Moja mama urodzila 3ke i nie ma ani jednego rozstepu za to moja siostra po pierwszym jest cala pregowana. Coz zrobic...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry