reklama
paulinka109
Fanka BB :)
nayaa dokładnie, zgrabny, malutki brzuszek masz! :-)
RobaczekII
Natis jaki śliczny brzuszek, okrąkglutki, jak piłeczka !
Paulinka, Ty też masz jak byś połknęła piłeczkę, tylko mniejszą
Nayaa a Ty kolejna, która dzidziusia nosisz w kieszeni Pewnie jak wyskoczy konkretnie to w ciągu kilku dni.
O i ja chyba dziś się zmobilizuję i zamieszczą swój
Paulinka, Ty też masz jak byś połknęła piłeczkę, tylko mniejszą
Nayaa a Ty kolejna, która dzidziusia nosisz w kieszeni Pewnie jak wyskoczy konkretnie to w ciągu kilku dni.
O i ja chyba dziś się zmobilizuję i zamieszczą swój
Katka_83
oooo...ja właśnie jak Naya bardziej wyglądałam do tej pory (sprytnie ubranym nic nie widać )
ale wydaje mi się, że właśnie w tym tygodniu (półmetek) zaczęłam się zaokraglać jak Paulinka.
Ładne sylwetki dziewczyny! Lubię ten wątek
ale wydaje mi się, że właśnie w tym tygodniu (półmetek) zaczęłam się zaokraglać jak Paulinka.
Ładne sylwetki dziewczyny! Lubię ten wątek
DzikaBez
natis, Paulinka- pięke domki, okrąglutkie na pewno wygodne dle waszych skarbów
Naya- jak bym nie wiedziała to bym nie powiedziała że w ciazy jesteś, malutki ale juz niedługo się zaokrągli
Naya- jak bym nie wiedziała to bym nie powiedziała że w ciazy jesteś, malutki ale juz niedługo się zaokrągli
Nayaa
Dziękuję Wam dziewczyny.Szczerze,to w porównaniu i do tego z 16tyg i ze "świątecznego" zdjęcia to naprawdę jest mniejszy..Ale chyba po prostu przez choróbsko mi się schudło..No i waga cały czas na -..
Nawet moja internistka powiedziała,że nie wyglądam jak w ciąży tylko jakbym się przejadła.Ale mam nadzieję,że tak jak piszecie-niedługo się zaokrągli
Nawet moja internistka powiedziała,że nie wyglądam jak w ciąży tylko jakbym się przejadła.Ale mam nadzieję,że tak jak piszecie-niedługo się zaokrągli
paulinka109
DZIKABEZ oj tak mój Maluszek ma zdecydowanie baaaardzo duzo miejsca! Wczoraj zasnełam dopiero grupo po 3:00 nad ranem bo chyba bobas postanowił przebiegnać maraton!!! To było poprostu niewiarygodne!! Jak nie z jednej to z drugiej strony jak nie z dołu to walił z góry Mój starszy synek w brzuszku był naprawdę bardzo ruchliwy, codziennie ostro dawał czadu, nie "bawiłam się" w liczenie ruchów itd... Ale ten dzieciak już przesadza hehe Takie dzikie harce wyprawiać zeby matka tyle godzin spac nie mogla!!
.... a obawiam sie ze to dopiero poczatek
ROBACZEK czekam na fotencję!
.... a obawiam sie ze to dopiero poczatek
ROBACZEK czekam na fotencję!
reklama
Natis - ale masz brzuchola fajnego :-) . Musi juz ciężki być . Fajny tatuaż !!!
Paulinka - Fajny brzunio !!! Wysoko umieszczony . A Ty chudzinka - tylko pozazdrościć !!!
Naya - Gdzie Ty kochana tego dużego faceta nosisz ????? Taki malutki ten brzuszek ale zgrabniutki
Paulinka - Fajny brzunio !!! Wysoko umieszczony . A Ty chudzinka - tylko pozazdrościć !!!
Naya - Gdzie Ty kochana tego dużego faceta nosisz ????? Taki malutki ten brzuszek ale zgrabniutki