reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
mamawikusi ale super wygladasz!! Czy to tylko tak na zdj wygląda czy naprawdę masz tak nisko ten brzusio??

teri wtedy byłaś cudowna ale teraz jesteś bez porównania piękniejsza z tym brzuszkiem :* Spokojnie wrócisz do dawnej wagi nic się nie martw!

isis też na moje oko wcale Twój brzusio wielkoludem nie jest :-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :*
Paulinka on jest tak nisko. Jak siedzę to mam go na udach, pod cyckami mnóstwo miejsca ale i oddycha mi się lepiej, chociaż czAsami ciągnie w dół... (ciężarnej nie dogodzisz )
No dziewczyny śliczne brzusie macie :)
Wenusjanka no to mnie przebiłaś ale to tylko 3 cm :) więc może cię przegonię jeszcze :)

Świetne macie brzucholki. I jaką zgrabną resztę... Zazdroszczę :zawstydzona/y:

U mnie brzuch jak siedzę to i na udach leży i za podpórkę dla cycków robi :-( Ciągle się mogłabym przebierać, bo plamy od potu, że :szok: A niby tylko 110 cm... Odzyskamy aparat to się zafotuję i pokażę.

Paulinka ale zgrabny brzuszek !!!!:tak:

dzięki dziewczyny jesteście kochane umiecie pocieszyć ;-) ciąża bardzo zmienia ciało i trzeba się z tym pogodzić :baffled: będę ciężko pracować żeby wrócić do dawnej figury i mam nadzieję że mi się to uda samo noszenie wózka na 2 piętro to już będzie jakiś wysiłek ;-) a mąż stwierdził wczoraj że na zdjęciu ten brzuch wydaje się większy że na żywo nie widać żeby był taki duży i wydawał się mówić szczerze :sorry:

reklama
teri114 najważniejsze żeby dzidzuś czuł się dobrze i był zdrowy. Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg i wszystko zrzuciłam więc nie przejmuj się niczym - będzie dobrze.

http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png

Do góry