U mnie na chwilę obecną 69,5 kg - 7,5 kg na plusie, w brzuszku 97 cm. Nie zastanawiam się nawet czy to dużo czy to mało. Jem zdrowo, wiem że Kruszynce dostarczam to co potrzeba, nadmiar kg po porodzie będę zrzucać, teraz jedynym moim zmartwieniem jest donosić i urodzić zdrową Gabrysię
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
U mine to samo.. Z Zuzia taki jak teraz mialam do porodudmuchawiec zdecydowanie tak z synkiem taki jak teraz to miałam do porodu
Korba32
Fanka BB :)
Coś mało ostatnio brzuszków :-( Kochane pstrykajcie fotki ;-)
DzikaBez
To ja cos wrzucę, zdjęcia z rana, jeszcze ciepłe i 100dniówkowe
Ja też brzuch chyba mniejszy niż z Ewą w sumie mniej przytyłam, w obwodzie nigdy nie ma więcej niż 88 chociaż jak patrze na wasze to nie wydaje mi się że taka różnica duża możne być, powiem tylko ze mi zaczyna "przeszkadzać" dużo skłonów za dzieckiem, często na ręce ją biorę i zaraz mam zadyszkę, boli mnie przepona
Zobacz załącznik 545743Zobacz załącznik 545744
Ja też brzuch chyba mniejszy niż z Ewą w sumie mniej przytyłam, w obwodzie nigdy nie ma więcej niż 88 chociaż jak patrze na wasze to nie wydaje mi się że taka różnica duża możne być, powiem tylko ze mi zaczyna "przeszkadzać" dużo skłonów za dzieckiem, często na ręce ją biorę i zaraz mam zadyszkę, boli mnie przepona
Zobacz załącznik 545743Zobacz załącznik 545744
mama wikusi2010
Dzika jaki malusi brzusio A jaką ty masz śliczną i sympatyczną buzię I nie wspomnę o Ewusi Śliczna dziewczynka z niej
Nayaa
coś rzadko brzuszki się pokazują
Ale i tak mam co nadrobić
Kari świetny brzuszek i u Ciebie w sumie sam brzuszek bo Ty szczuplutka jesteś jak nie wiem Super !
Paulinka ja jak zwykle jestem zachwycona Twoją...skórą... Nie wiem o czym piszesz,że żyły jakieś coś Dla mnie bomba!!
MamaWikusi super brzunio!! Piękny okrąglutki!
DzikaBez super 100dniówkowy brzuszek!! I zgadzam się z Sarą Córcia taka kruszynka
Ale i tak mam co nadrobić
Kari świetny brzuszek i u Ciebie w sumie sam brzuszek bo Ty szczuplutka jesteś jak nie wiem Super !
Paulinka ja jak zwykle jestem zachwycona Twoją...skórą... Nie wiem o czym piszesz,że żyły jakieś coś Dla mnie bomba!!
MamaWikusi super brzunio!! Piękny okrąglutki!
DzikaBez super 100dniówkowy brzuszek!! I zgadzam się z Sarą Córcia taka kruszynka
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dzika, obie z corcia - cuuuuudneeee i śliczny zgrabniusi brzunio
reklama
DzikaBez
Dziewczyny Ewa (8,3 kg) jest właśnie jasiek 10 razy cięższa od Niny, ale dla mnie to jeszcze malutka dziewczynka, pewnie "duza" to bedzie jak tamta się urodzi