reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

DSC01331.jpgDSC01366.jpgDSC01335.jpg

A to nasz Dziczek :) Rośnie jak na drożdżach ale do raczkowania się nie garnie, ząbków jeszcze nie widać..... za to wszędobylskie łapki ma...i dobry humor

reklama
ELUSIA ta druga fotka jeest super:)
ANIULEK nie martw sie nic Leane raczkowanie = wywracanie z brzucha na plecki-opanowane perfekt, rusza nogami do raczkowania i raczkami i zapomnia podniesc dupke:ppp najwazniejsze ze twoj Skarb ma humorek:)

Nice hihi dzieci wiedzą gdzie się dobrze śpi...świetna fotka:-)

a mój kiedyś usnął na macie z grzechotką w ręku...
P1010838.jpg

Rysia, Nice jak zobaczyłam te fotki to się ubawiłam - świetne :-)
Elusia Natalia wszystko co weźmie do rączki to do buzi? śliczna dziewczynka.
Aniulek a co się będzie męczył raczkowaniem, jak leżakowanie jest dla przystojniaczka przyjemniejsze -:)

Ostatnia edycja:
Nice padłam
Rysia Miłoszek też rozbroił fotką
Elusia Natusia kochana, a Aniulek synico wyglada jakby coanjmniej rok miał śliczny :)

Rysia - hehe - dobre z tą grzechotką :-D U mnie znowu często zasypia trzymając w rączce smoczek, który ma jednocześnie w buzi - pilnuje go żeby mu nie zabrali przypadkiem ;-)
Elusia - druga fotka wymiata :-D Od czego ten kartonik?

Aniulek - synek rzeczywiście 'dorosło' wygląda :-) No i pochłaniacz pilota jest ekstra :-D

Ostatnia edycja:
Rysia - hehe - dobre z tą grzechotką :-D U mnie znowu często zasypia trzymając w rączce smoczek, który ma jednocześnie w buzi - pilnuje go żeby mu nie zabrali przypadkiem ;-)
Elusia - druga fotka wymiata :-D Od czego ten kartonik?

Aniulek - synek rzeczywiście 'dorosło' wygląda :-) No i pochłaniacz pilota jest ekstra :-D

ten kartonik to jest takie kółeczko rozwojowe dziecka :tak: opisane tam jest, co w danym miesiącu dziecko powinno jeść, jak przebiega rozwój i takie tam...:happy2:

reklama
NICE, RYSIA: nosz szok:) wymiękłam. Moja kiedyś w foteliku samochdowym z zabawką w buzi padła:

2011-03-05 17.14.01.jpg

Do góry