reklama
ELUSIA ta druga fotka jeest super
ANIULEK nie martw sie nic Leane raczkowanie = wywracanie z brzucha na plecki-opanowane perfekt, rusza nogami do raczkowania i raczkami i zapomnia podniesc dupkepp najwazniejsze ze twoj Skarb ma humorek
ANIULEK nie martw sie nic Leane raczkowanie = wywracanie z brzucha na plecki-opanowane perfekt, rusza nogami do raczkowania i raczkami i zapomnia podniesc dupkepp najwazniejsze ze twoj Skarb ma humorek
R
rysia85
Gość
Kania78
...
Rysia, Nice jak zobaczyłam te fotki to się ubawiłam - świetne :-)
Elusia Natalia wszystko co weźmie do rączki to do buzi? śliczna dziewczynka.
Aniulek a co się będzie męczył raczkowaniem, jak leżakowanie jest dla przystojniaczka przyjemniejsze -
Elusia Natalia wszystko co weźmie do rączki to do buzi? śliczna dziewczynka.
Aniulek a co się będzie męczył raczkowaniem, jak leżakowanie jest dla przystojniaczka przyjemniejsze -
Ostatnia edycja:
nice-girl
Fanka BB :)
Rysia - hehe - dobre z tą grzechotką U mnie znowu często zasypia trzymając w rączce smoczek, który ma jednocześnie w buzi - pilnuje go żeby mu nie zabrali przypadkiem ;-)
Elusia - druga fotka wymiata Od czego ten kartonik?
Aniulek - synek rzeczywiście 'dorosło' wygląda :-) No i pochłaniacz pilota jest ekstra
Aniulek - synek rzeczywiście 'dorosło' wygląda :-) No i pochłaniacz pilota jest ekstra
Ostatnia edycja:
dorisday2512
Fanka BB :)
elusia , aniulek kochane Te Wasze dzieciaczki
nice, rysia jakie foty , no nie mogę! Usmiałam się . Poprostu bomba
nice, rysia jakie foty , no nie mogę! Usmiałam się . Poprostu bomba
Rysia - hehe - dobre z tą grzechotką U mnie znowu często zasypia trzymając w rączce smoczek, który ma jednocześnie w buzi - pilnuje go żeby mu nie zabrali przypadkiem ;-)
ten kartonik to jest takie kółeczko rozwojowe dziecka opisane tam jest, co w danym miesiącu dziecko powinno jeść, jak przebiega rozwój i takie tam...
reklama
Podziel się: