reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
160520111855 (600x800).jpg160520111848 (600x800).jpg160520111851 (600x800).jpg160520111850 (600x800).jpg160520111849 (600x800).jpg160520111844 (600x800).jpg160520111852 (600x800).jpg160520111845 (600x800).jpg160520111859 (800x600).jpg160520111836 (800x600).jpg
a to dzisiaj- sesja Leane w ubranku od mojej kuzynki ktore dostala na wielkanoc na zajaczka i dwa ostatnie-kocham swoje nogi!!!- na zamknietym wrzucilam bardziej niecenzuralne:p

no wlasnie!!!!!!!!!!!! twoaj sesje widzialam przelotem przed poludniem:)) powiem szczerze - cudooooooooooooooooooooownie:)

OOO!!!To zaszalałyście:-):-):-):tak:.Super,uwielbiam podziwiac nasze dzieciaczki:tak:.No,to po kolei;-)
Sariska,uśmiechy Zuzinki bezcenne:tak::tak:.A zdjęcie ze spineczką rządzi:-):tak:- śliczna!
Lolisza,boszzz,ale z Franka duuuzy chłopak wyrósł przez ten czas- a jaki ładny!!!!:tak:On naprawdę nie wygląda na te swoje 7 mcy:-).Slodki jest:tak:.I oczka ma piękne.
Strip- Wojtuś też sliczny,a zdjęcie "tankowanie na basenie " mnie powaliło:-D:-D:-D
Joli- Gabi-Irokezka super:-D:-D:-D:-).
Rysia,ty sie nie dziw,że Joli sie pomyliła- Miłoszek śliczny jak dziewczynka,a jeszcze w tych kwiatkach....super zdjęcie:tak::-)
.Ale Wasz dialog z Joli mnie rozwalił:-D:-D:-D
Mała Mi- faktycznie,widac,że Łukaszkowi wyprawa do zoo bardzo się podobała.A z jaka powaga podchodzi do badań nad przyrodą- na pierwsze urodzinki chyba mikroskop bedziesz musiała mu podarować;-).Śliczny:tak::-).
Cass,Majeczka -prawdziwa mała księżniczka- tylko maleńkiej korony na tych złotych loczkach brakuje...Sliczna:tak:.
Dziulka- czyzby na przedostatnim zdjęciu Leane wypięła się na nas?!!!;-):-D:-D:-D.I taka już duża się wydaje...słodka rozrabiara z niej:-):tak:

Ostatnia edycja:
rysia- Sorki, ale gafa, tyle dzieci, że nawet nie luknęłam na suwaczek. To chyba przez tą bluzeczkę w pieski jak piszesz, ja myślałam że tam są kwiatki :zawstydzona/y:. Chociaż mój miał ostatnio kocyk różowy Oli i Pani w sklepie jaka ładna dziewczynka, a faktycznie mój jest taki romantyk, delikatny jak dziewczynka. A na Olkę mówili chłopak, bo miała włoski krótkie :-)

To teraz się poprawię śliczny Chłopczyk i tak romantycznie wygląda w śród tych kwiatków :-)

Sheeney kapitalne zdjęcie z tą pieluchą na głowie. A sam Tom - cudny!
Dziulka super sesja zwlaszcza z tą żyrafą na głowie hehe. No i z tym serduchem – słodkie.
Sarisa ale się Zuzia zmienia :-) . Taka już dziewczynka a nie dzidziuś. Ze spinęczką we włosach jej pięknie ;-) . Missy podkrada zabawki to skubana.
Lolisza Franio na basenie – super fotki!
Rysia sliczne te zdjęcia Miłoszka na lące :-)
strip wow jaka fura! Kolejne zdjęcia też super. No i nie ma to jak mleczko w jacuzzi ;pp
joli słodkaGabi :-)
ida żałuję ,ze nie udało mi się zobaczyć fotek Twojej lejduni :-(
cass jakaż ona sliczna. Susknia tez oczywiście , ale ten jej usmiech -ahhhh ;-)
mała-mi super Łukiemu w tym kaszkiecie. Taki dżolo z niego ,że hej :ppp

reklama
Sarisa Zuzek , jak zawsze śliczniutka
Strip słodkie bobo
Cass
,jaka Majusia księżniczka :-) ślicznie wygląda i cieszę się,że sukieneczka spasowała :-)
mała_mi88 niezłe ciacho z tego Twojego Łukaszka - mały przystojniak
Dziulka78 Leane świetnie wygląda w niebieskim kolorze,pasuje jej do koloru oczek

a teraz moja mała rozrabiara:
ŚLINOTOK!!!!!TYLKO NA ZDJ SŁABO WIDOCZNE :-D

P1040951 (2).jpg

SMACZNEGO!!!!!!

P1040932.jpg

Do góry