reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Monimoni ślicznie wyglądasz :) fryzura przepiekna:) ja sie tak rok temu obciełam :),ale ja mam tak duzo wlosow ,ze nie zetne sie juz tak ,bo ulozenie tych wloskow zajmowalo mi ponad 45 minut ehhh. Ale osobiscie takie fryzurki uwielbiam :)

Nice-girl syncio juz wyrywa laseczki :) dobrze niech sie uczy. Zdjecie urocze :)

a1e6c52cdbd899c2b836ee41d72355e3,6,19,0.jpg

eb0275568bce97571b7424cb0b17cd2d,6,19,0.jpg

Na pierwszej fotce Wiktor z Laurą. Nie lubi sesji zdjęciowych:-)

mała_mi - to prawda - synek śliczny,ale mamusia tez :) Ja sobie musze też wreszcie jakieś zdjęcie z małym zrobić,bo chyba nie mam żadnego. Tylko go ciągle fotografuje.

Monimoni - do twarzy Ci w nowej fryzurce,a jeszcze bardziej z córeczką na rękach :) Ja też się podobnie obciachałam przed samym porodem.

Dawidowe - śliczniutka Twoja córcia, a jaką ma pocieszną minkę :) Muszę ją pokazać Przemkowi,bo on się zaczął za sporo starsze zabierać, tylko nie wiem czy ma u takich dojrzałych kobietek szansę i obawiam się żeby nie dostał kosza ;)

Zobacz załącznik 305638

cos to tylko 3 tygodnie roznicy ;-)

reklama
Do góry