reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Emiliab Ida torciki prześliczne? Same czy na zamówienie?

Ida moja dostała na gwiazke identyczny zestaw i okazał się jedną wielką porażką.
heh, u nas na razie jeden wielki zachwyt:-Da jak gąbką ściany babci szorowała:-D:-D:-D
torcik sama (nooo dobraaaaaaaa z mężem;-)) robiłam:-)
Basia, a tort i wyglądał i wyszedł przepyszny:tak::tak::tak:na sobotę muszę zrobić jeszcze jeden;-)

Ida tort piekny ,prezent tez ale wiecj zdjec Misi poprosimy

Emilce tez widzialam i pisalam na fb .Franiu sie bardzo zmienil ,ma przeslodkie loczki a Ty nrmalnie taki lachon,ze ....:tak:

a do tego to mi się akurat nie spieszy;-)
Franio faktycznie się zmienił:szok:nie wiem czy poznałabym go bez Mamusi przy wózku:baffled::tak::-D

są :-):-):-) IDA torcik rzeczywiście superancki i zazdroszczę weny do pieczenia, bo ja chyba TO zadanie na teściową tym razem przerzucę ;-) no i prezent też spoczko. Ciekawe, czy Alicji by się takowy spodobał :zawstydzona/y: P.S. Misia na tym zdjęciu wygląda jak mała Księżniczka. P.S2 ona ma koraliki na szyi? Czy jakieś zwidy i problemu ogólne z oczami mam?

Zdjęcie0254.jpg

reklama
Do góry