reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dorisku no film normalnie rewelacja,nawet mojemu Tomkowi pokazywalam i oboje sie usmialismy po pachy!!!!ten przytup prawa nozka jest po prostu bossssskkkkkiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Roxanka a kuku jest swietne,sliczna ma buzke Patrys!I moj tez lubi buty,przez co nieraz kojarzy mi sie ze szczeniaczkiem malym:-D

Dzięki dziewczyny :-)

sarisa
, zgadzam się z Tobą :tak: może nie są tacy sami, ale mają coś w sobie takiego bardzo podobnego, jakiś podobny typ urody :-) i ja jak widze Zuzka to jakbym Ptyśka widziała czasami ;-)

a trzecia fotka, normalnie zjadłabym go w całości (razem z pampersem) :-D :rofl:
kochana uważaj co piszesz, bo nie wiesz co on dzisiaj miał w pampersie :-D;-)

Roxi super fotki. A jaka pozycja na przedostatnim zdjęciu. Jogę zaczyna ćwiczyć?
A w ogóle to zimno mi się robi jak widzę niektóre dzieciaczki boso i na płytkach. Brrr
no te jego wygibasy to czasem joge przypomina ;-) a ty żeś wylukała ten brak skarpetek, na jednym tylko nie ma :-p no i co ja poradze że ściaga je namiętnie :sorry2:

A ja już ich widzę ;-) i to szaleństwo hehe
już się boje :laugh2:

sheeney
, mi też się czasem kojarzy z takim małym pieskiem, dobrze tylko że do butów nie sika ;-):rofl2::-p

Roxanka moj nie sika ale tak: chodzi na czworaka,leci jak go wolasz albo pokazujesz jedzenie,gryzie gazety i czasem wyje jak piesek:tak::-D:-D:-D

Roxanka nie tylko u Ciebie na zdjeciach widzialam. Zastanawiam sie czy moje dziecie nie za ciepło ubrane jak widzę jak niektóre dzieciaczki po podłogach w samym body leżą/raczkują/chodzą.

kania, oj lubi buty, lubi aż za bardzo ;-) dobrze, że mąż szafke zrobił bo musimy odrazu je chować :-D

sheeney,
:laugh2:

e-lona, ja to czasem ubieram lekko i mam schize że za lekko :baffled: a czasem grubiej i też się zastanawiam czy nie za grubo ciężko wypośrodkować ;-)

a i sariska, kiedyś pisałaś, że Ptyś to taki czarnulek, a on taki ciemny to był jak się urodził, a teraz bardziej w blond idzie, pod światło to nawet troche rudy, tylko nie wiem w kogo :eek:;-) twoja Zuzinka to jest dopiero "czarnulka" :tak:

i z góry przepraszam za zaśmiecanie wątku :zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Roxanko moja też zjaśniała swojego czasu też w rudy wpadał kolor ;-). A teraz to już nie taka czarnulka też mi jaśnieje :-( oh no ....

Do góry