reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
malutka80 Zuzia, to cała skóra ściągnięta ze starszego syna :) oj, żeby jak wyrośnie, to jednak na dziewczynkę wyglądała ;-)

Maga na drugim zdjęciu jaka Twoja Zuzia jest podobna do mojego Bartusia :D Serio :D

Maga, śliczna córcia! Jak zobaczyłam Bartusia to pomyślałam ze to wykapana Justynka, tylko jej rumieńce takie piękniaste Bartusiowe domalować i Bartuś Malutkiej będzie :-) Twoje Maleństwo też podobne do mojej Dziewczynki. Zobaczymy jak staną się niepodobne do siebie już pewnie niebawem gdy wyostrzeją rysy twarzy.... ;-)

20-25.10.2010 129.jpg20-25.10.2010 145.jpg
Kolejne zdjęcia Łukaszka :)

Dziękuję dziewczyny w imieniu mojego małego mężczyzny :)

dobranocka te kudłate nogi to należałoby ogolić mojemu mężowi hihih, on to dopiero ma busz :D :D

reklama
Do góry