reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dobranocka dziękuję :)

A Justynka jaka malusia smerfetka. Słodka. A kocur olbrzymi :D przynajmniej przy tej kruszynce :D

Dziulka a ile Twoja córcia waży? Bo wygląda na maleństwo. Śliczniutka.

Sugar imie wymawia sie Lean a pisze Léane
malutka80 -dzieki!! moja corcia wazy juz 4100 i ma 54cm:)) nie jest juz taka malutka juz 4cm w gore od narodzin:))ma miesiac i kilka dni dopiero.
Dobranocka -podziwiam ze pozwalasz kotu spac z dzidzia - moj ma zakaz totalny i to nie ulegnie zmianie nigdy. kot ma swoje poslanie i basta.do Leane nie zbliza sie wiecej niz 20cm max. od poczatku twardo tresuje kotke i puki co respekt ma:)) ale core masz suuuuuuuuuuuuperasna:))

a to mój Krzyś Obraz 023.jpgP101010_18.080002.jpgObraz 014.jpgObraz 020.jpgP101010_18.100001.jpg

Dobranocka -podziwiam ze pozwalasz kotu spac z dzidzia - moj ma zakaz totalny i to nie ulegnie zmianie nigdy. kot ma swoje poslanie i basta.do Leane nie zbliza sie wiecej niz 20cm max. od poczatku twardo tresuje kotke i puki co respekt ma:)) ale core masz suuuuuuuuuuuuperasna:))

Nasz kot sam z siebie unika Justyny:-) Boi się małych dzieci bardzo. I wysokich tonów głosu dziecka, a płaczu to już nie znosi!
To było pozowane zdjęcie - jak kot zasnął to położyłam na chwilkę Małą obok. Jak Rudy zobaczył że ją położyłam to w sekundę po zrobieniu zdjęciu zwiewał gdzie pieprz rośnie! A Rudzielca gonię szmatą jak zbliża się do łóżeczka lub próbuje spać w wózku Justynki. Ma swoje miejsca w domu gdzie mu wolno polegiwać i kropka.

reklama
Do góry