reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dobranocka dziękuję :)

A Justynka jaka malusia smerfetka. Słodka. A kocur olbrzymi :D przynajmniej przy tej kruszynce :D

Dziulka a ile Twoja córcia waży? Bo wygląda na maleństwo. Śliczniutka.

Sugar imie wymawia sie Lean a pisze Léane
malutka80 -dzieki!! moja corcia wazy juz 4100 i ma 54cm:)) nie jest juz taka malutka juz 4cm w gore od narodzin:))ma miesiac i kilka dni dopiero.
Dobranocka -podziwiam ze pozwalasz kotu spac z dzidzia - moj ma zakaz totalny i to nie ulegnie zmianie nigdy. kot ma swoje poslanie i basta.do Leane nie zbliza sie wiecej niz 20cm max. od poczatku twardo tresuje kotke i puki co respekt ma:)) ale core masz suuuuuuuuuuuuperasna:))

a to mój Krzyś Obraz 023.jpgP101010_18.080002.jpgObraz 014.jpgObraz 020.jpgP101010_18.100001.jpg

Dobranocka -podziwiam ze pozwalasz kotu spac z dzidzia - moj ma zakaz totalny i to nie ulegnie zmianie nigdy. kot ma swoje poslanie i basta.do Leane nie zbliza sie wiecej niz 20cm max. od poczatku twardo tresuje kotke i puki co respekt ma:)) ale core masz suuuuuuuuuuuuperasna:))

Nasz kot sam z siebie unika Justyny:-) Boi się małych dzieci bardzo. I wysokich tonów głosu dziecka, a płaczu to już nie znosi!
To było pozowane zdjęcie - jak kot zasnął to położyłam na chwilkę Małą obok. Jak Rudy zobaczył że ją położyłam to w sekundę po zrobieniu zdjęciu zwiewał gdzie pieprz rośnie! A Rudzielca gonię szmatą jak zbliża się do łóżeczka lub próbuje spać w wózku Justynki. Ma swoje miejsca w domu gdzie mu wolno polegiwać i kropka.

reklama
Do góry