reklama
Kania78
...
Sarisa Zuzia po prostu cudna a spineczka super, czekam aż mojej takie włoski urosną to zamówię u Ciebie :-)
Zobacz załącznik 367410 Mozart to jest to...
Witam Was Mamusie i Wasze Pociechy BB Zobacz załącznik 367408
Mój ulubiony tygrys Zobacz załącznik 367409
Zobacz załącznik 367407 Z 5,5 miesięcznym z kuzynem Tymkiem :-)
Zobacz załącznik 367410 Mozart to jest to...
Witam Was Mamusie i Wasze Pociechy BB Zobacz załącznik 367408
Mój ulubiony tygrys Zobacz załącznik 367409
Zobacz załącznik 367407 Z 5,5 miesięcznym z kuzynem Tymkiem :-)
Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25
Mamuśka
dorisday2512
Fanka BB :)
kania kapitalne to zdjęcie w słuchawkach. Wygląda jakby sie rozkoszowała muzyką. No i super stoi juz. Sliczna dziewczynka z Oliwci.
elwirka no proszę jak pięknie siedzi. Brawo dla Oliwki.
elwirka no proszę jak pięknie siedzi. Brawo dla Oliwki.
Efa
Kania, Elwirka, ale macie w domkach słodziaki
juaska
Hej hej hej!
Siedzę i nie mogę się napatrzec na te wszystkie dzieciątka cudne. Nie wymieniam pokolei bo wszystkie są poprostu absolutnie cudowne:-)
Wyjątkowo ciepło na sercu się robi jak widzę te dzieciaczki, które też widziałam jak miały po pare dni - Lenka, Leane, Adaś, Łukaszek, Franek, Olek - takie duże, zdrowe, radosne dzieciaki! A pomyśleć, że rok temu o tej porze pisałyśmy o tym jak jest które w brzuszku ułożone ;-)
A to moje szczęście, moja duma :-) - Eryk
Siedzę i nie mogę się napatrzec na te wszystkie dzieciątka cudne. Nie wymieniam pokolei bo wszystkie są poprostu absolutnie cudowne:-)
Wyjątkowo ciepło na sercu się robi jak widzę te dzieciaczki, które też widziałam jak miały po pare dni - Lenka, Leane, Adaś, Łukaszek, Franek, Olek - takie duże, zdrowe, radosne dzieciaki! A pomyśleć, że rok temu o tej porze pisałyśmy o tym jak jest które w brzuszku ułożone ;-)
A to moje szczęście, moja duma :-) - Eryk
Załączniki
reklama
Efa
O, Juaska, Twój przystojniak też lubi piłeczki. To tak samo, jak Oluś !
Super masz synka!
Super masz synka!
Podziel się: