reklama
Efa
Fanka BB :)
Dziulka, ale fajnie nad tym jeziorkiem . Szkoda, że Leanka się pochorowała. Tulaski.
Elusia, super zdjęcia z plaży
Concita, słodki szkrab
Elusia, super zdjęcia z plaży
Concita, słodki szkrab
Concita Danielek superaśny :-). A pchacz macie ze playskool nie?
my mamy taki a w tle na pudełku widać jak bedzie wyglądał pchacz ;-)
I się chwalimy Zuzek na łonie natury, na psiej wystawie
Ps. mamusia robiła spineczkę ;-)
my mamy taki a w tle na pudełku widać jak bedzie wyglądał pchacz ;-)
I się chwalimy Zuzek na łonie natury, na psiej wystawie
Ps. mamusia robiła spineczkę ;-)
Załączniki
Efa
sarisa, no kocham ten uśmiech
kroma jezdzi to za duzo powiedziane odpycha sie do tylu
sarisa pchacz kupiony w smyku, to jest jakas ichnia firma SMIKI, ale ten wasz tez superasny, ogladalam go na necie Nasz był prezentem wiec mialam raczej mala mozliwosc wyboru Zdjecie Zuzanki nr 4 wymiata Nie sposób nie usmiechnąć się do monitora
sarisa pchacz kupiony w smyku, to jest jakas ichnia firma SMIKI, ale ten wasz tez superasny, ogladalam go na necie Nasz był prezentem wiec mialam raczej mala mozliwosc wyboru Zdjecie Zuzanki nr 4 wymiata Nie sposób nie usmiechnąć się do monitora
dorisday2512
Dziulka super fotki i te z deski do prasowania hihi i te znad jeziora.
Elwirka no super ta Twoja Oliwka , no i zazdroszcze jej sniadanka do łóżka
elusia piękne zdjęcia
concita Daniel jest czadowy i jaki modniacha :-)
sarisa no Zuzia cudna jak zawsze . Ja to zakochana jestem w Twojej córci! Aha i dodam tylko ,ze piękne spineczki ;-)
Elwirka no super ta Twoja Oliwka , no i zazdroszcze jej sniadanka do łóżka
elusia piękne zdjęcia
concita Daniel jest czadowy i jaki modniacha :-)
sarisa no Zuzia cudna jak zawsze . Ja to zakochana jestem w Twojej córci! Aha i dodam tylko ,ze piękne spineczki ;-)
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
dziulka, sesja na desce do prasowanie wymiata a mój mąż nie chciał się zgodzić, zaraz mu twoje fotki pokaże ;-) a nad jeziorkiem bomba, szkoda tylko że z takimi "atrakcjami" po :-(
elwirka, i ona taką wielką bułe zje ? czy tylko tak rozmemła coby mama miała co sprzątać ? ;-)
elusia, zazdroszcze morza, a to serce na piasku piękne i takie romantyczne :-)
concita, daniel jest śliczny i wygląda przynajmniej na roczne dziecko
sarisa, ach i och i znowu ach dwa ostatnie mnie powaliły ona jest słodka jak cukiereczek ;-) chyba zamówie u ciebie taką spineczke i będe miała w domu taką małą Zuzinke vel Patrysie
elwirka, i ona taką wielką bułe zje ? czy tylko tak rozmemła coby mama miała co sprzątać ? ;-)
elusia, zazdroszcze morza, a to serce na piasku piękne i takie romantyczne :-)
concita, daniel jest śliczny i wygląda przynajmniej na roczne dziecko
sarisa, ach i och i znowu ach dwa ostatnie mnie powaliły ona jest słodka jak cukiereczek ;-) chyba zamówie u ciebie taką spineczke i będe miała w domu taką małą Zuzinke vel Patrysie
Podziel się: