reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

KROMA my sie rozminelysmy z rozumowaniem:pp ja gadalam o koleczkach co na palik sie naklada od najwiekszego do najmniejszego a nie o slimaku z formami:))) takie cos jak ten slimak i mikser o podobnych zasadach zeby wlozyc formy to na razie ja wkladam forme bez wpychania a Leane raczka sama wpycha.kwestia popchniecia paluszkiem do srodka zeby tylko wpadlo bo wlozyc nie umie sama chociaz probuje jak widzi jak to robie. fakt jest cholernie zreczna i nawet glupi papierek po jogurcie potrafi w lapce mietosic zamykajac i otwierajac dlon. a od dzisiaj rana kladzie mi na stol to co w rece ma jak na kolanach mi siedzi a lawa obok wiec bez problemu-kladzie a potem zabiera przedmiot:) albo machnie tak reka zeby polecial na podloge:)

reklama
Nasz mały szpieg podglądacz :-D

mały szpieg.jpg

nice super ten mały szpieg :) hehe
dziulka też mamy tego ślimaka,ale póki co,Natalka nie czai o co w nim biega:confused:,zatem narazie budujemy wieżę z foremek,którą ona potem strąca:tak:, no i zna czarodziejski guzik pod ślimakiem,co wydaje dźwięk:-D
a to moja drzemiąca dziecinka,buźka czesto otwarta , jak moja przy spaniu:-D

Załączniki

• P1040767.JPG
    P1040767.JPG
    56,2 KB · Wyświetleń: 57
  • P1040779.JPG
    P1040779.JPG
    56,9 KB · Wyświetleń: 57
Nice-gril super uwielbiam takie zdjecia. Mam taka posciel tylko ten ciemny bez

elusia moja tez czeto ma tak buzie i trzeba bedzie pilnowa aby im mucha nie wleciała hihihih

Ostatnia edycja:
reklama
wszystko co ladne nasze dzieci maja po nas:pppppppppp a co brzydkie.... to...hihihi same se dopiszcie:))))

w ciazy jak bylam to ktos mi powiedzial ze jak bede czesto sie przegladac w lustrze to dziecko bedzie do mnie podobne a jak bede patrzec na meza to do niego. w konsekwencji leane jest pol na pol:)))))))no ale to co ladniejsze to ma po mnie... charakter NIESTETY tez.... 70% mnie jesli chodzi o charakter.

Do góry