reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Sarisa Twoja Niunia jak zwykle cudna,zawsze sie nią zachwycam...
Emiliab Franio ma "grzyweczkę" słodką:).Śliczny:)
ewelina- Patrysia cukiereczek:)
frogg Filipek na ostatnim zdjęciu prześliczny...te rzęsy...w ogóle oba dzieciaczki masz śliczne:)
Strip ,Wojtuś taaaki duży:)!Ale spojrzenie ma rozbrajające:)...a Ty jaka ładna:)
Joli Twoje księżniczki tak słodko wyglądają razem:),całuśne:)

reklama
03022011968.jpg03022011967.jpg03022011965.jpg03022011966.jpg

fotki z wczoraj:
1-siedze i sie hiham:)
2-ale ze mnie kokietka!
3-niechc zyje marchewa i ziemniak
4-siedze sobie na luzaczka:)

Leane to mały śmieszek :) Uwielbiam jej uśmiechnięte zdjęcia. Mój maluch nie chce się śmiać...A zdjęcie profilowe wymiata...hmmm to teraz ja spróbujmy...DSC00912...jpg

Alicjo, Isia wygląda strasznie delikatnie na tym zdjeciu.... Chyba bym się bała taką na rączki wziać! Ale sliczna jest :-)

Dziuluś, normalnie słychać aż tutaj jak się Leane hihra :)))))))))))))) Nie mogę jak ona rośnie... Jak się zobaczymy to rezerwuję sobie z nią chwilę na zabawę - super babeczka Ci rośnie!

sheeney, Twój Tygrysek jest bomba! Bardziej do niego chomiczek pasuje, hehe :-) Uwielbiam pyzate dzieci!

tomas, Twój maluszek slicznie się śmieje, nie rozumiem narzekań! Słodziak.

ale super plusiaczki dzieciaczki :) Ja mam foty z wczorajszego wypadu do Reala:
jupi idziemy na zakupy :)20110203221.jpg
ooooo coś widzę .....20110203222.jpg jakaś fajna laska :)

Ostatnia edycja:
alicja widac Twoje zamiłowanie do fotografii. Piekne zdjęcie i jeszcze piękniejsza córcia

dziulka no ja piernicze ... ona naprawde kokietka ze hej :-)

sheeney ale słodziak i jaki pucuś :-) ... niech zyja tygryski!

tomas kochany ma usmiech Twój synuś

luty - kapitalne zdjęcie ... tylko gdzie Ty te zakupy dajesz jak masz taki towar w wózku?

Alicja śliczna księzniczka a jaka dumna, że trzyma grzechotkę :)
sheeney Twój tygrysek jest prześliczny, a jaka poważna minka :)
Małgoś Krzyś może spokojnie podrywać laseczki :)
dobranocka nie chodzi mi o to, że Zu się nie uśmiecha, bo uśmiechów daje nam mnóstwo. Tylko nie śmieje się tak w głos.

reklama
Do góry