reklama
Efa
Fanka BB :)
JOLI, słodkie gwiazdeczki
dobranocka
podwójna październikówka!
Joli, starsza córcia wzdłuż, a młodsza w szerz rośnie :-) A ta miłość w oczach - bezcenne!
STRIP jaki twoj synio wieeeeeeeeeelki!!!!!!!!!!
FROGG twoj FIFI jak mruga oczami to chyba przeciag robi!!!!!!!!! jakie rzesiska!!!!!!!!!!!!!
a pwoiem wam ze ja dzisiaj dopiero zauwazylam ze Leane ladnei urosly brwi i taki ladny ksztalt maja)) wczesniej tak tego nei wiedzialam!
FROGG twoj FIFI jak mruga oczami to chyba przeciag robi!!!!!!!!! jakie rzesiska!!!!!!!!!!!!!
a pwoiem wam ze ja dzisiaj dopiero zauwazylam ze Leane ladnei urosly brwi i taki ladny ksztalt maja)) wczesniej tak tego nei wiedzialam!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Joli ach miłość siostrzana
\FROGG twoj FIFI jak mruga oczami to chyba przeciag robi!!!!!!!!! jakie rzesiska!!!!!!!!!!!!!
dlatego u mnie prawie cały czas okna pozamykane a ja przestałam prostować włosy bo i tak mi je rozdmu****e
Joli co za miłość
dobranocka
podwójna październikówka!
Ja zakładam ale pod spód - bo mamy katar. Qrcze, chyba dziadkowie coś nieświadomie przywlekli... Sami zdrowi, chorzy by się nie odważyli! Ech...
dorisday2512
Fanka BB :)
czy wy wszystkie na pajacyki zakładacie jeszcze skarpetki? moja nigdy nie miała zakładanych nawet w szpitalu notabede wtedy najmniejszy rozmiar skarpetek wygladal jak kozaki
ja nie zakladam , wogóle w domu raczej mam go lekko ubranego często w bodziaku z krótkim rękawkiem i spodenkach z dresu - najwygodniej.
joli widac ,ze córa przejęta bardzo rolą starszej siostry, a maluszek to już hoho .... wcale nie taki maluszek!!! :-)
reklama
Emiś Franek super chłopczyk
Ewelina zgadzam się z Doris różowa landrynka kochana
Frogg ukrywany długo ale jaki kochany
Strip a syncio Twój to wogóle nie wygląda jak rówiesnik naszych maluchów hehe
Joli córcie masz cudne. ja tez bym chciała 2 księzniczki
Ewelina zgadzam się z Doris różowa landrynka kochana
Frogg ukrywany długo ale jaki kochany
Strip a syncio Twój to wogóle nie wygląda jak rówiesnik naszych maluchów hehe
Joli córcie masz cudne. ja tez bym chciała 2 księzniczki
Podziel się: