reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Maluchy przeurocze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to moje dziewczynki dzisiaj:) P1010488.jpg

reklama
STRIP jaki twoj synio wieeeeeeeeeelki!!!!!!!!!!
FROGG twoj FIFI jak mruga oczami to chyba przeciag robi!!!!!!!!! jakie rzesiska!!!!!!!!!!!!!

a pwoiem wam ze ja dzisiaj dopiero zauwazylam ze Leane ladnei urosly brwi i taki ladny ksztalt maja:))) wczesniej tak tego nei wiedzialam!

czy wy wszystkie na pajacyki zakładacie jeszcze skarpetki? moja nigdy nie miała zakładanych nawet w szpitalu notabede wtedy najmniejszy rozmiar skarpetek wygladal jak kozaki

Ja zakładam ale pod spód - bo mamy katar. Qrcze, chyba dziadkowie coś nieświadomie przywlekli... Sami zdrowi, chorzy by się nie odważyli! Ech...

czy wy wszystkie na pajacyki zakładacie jeszcze skarpetki? moja nigdy nie miała zakładanych nawet w szpitalu notabede wtedy najmniejszy rozmiar skarpetek wygladal jak kozaki

ja nie zakladam , wogóle w domu raczej mam go lekko ubranego często w bodziaku z krótkim rękawkiem i spodenkach z dresu - najwygodniej.

joli widac ,ze córa przejęta bardzo rolą starszej siostry, a maluszek to już hoho .... wcale nie taki maluszek!!! :-)

reklama
Emiś Franek super chłopczyk
Ewelina zgadzam się z Doris różowa landrynka kochana
Frogg ukrywany długo ale jaki kochany :)
Strip a syncio Twój to wogóle nie wygląda jak rówiesnik naszych maluchów hehe
Joli córcie masz cudne. ja tez bym chciała 2 księzniczki :)

Do góry