reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Nice- ale Slodziaczek ;-))
Ida- Ulala jaka Ladna rodzinka, ale Michalinka jest najpiekniejsza hihi ;-)
Ulisia- superfotka z Maluszkiem ;)

a co do chust to... moja siostra miala i jej Synek juz starszy jest (prawie 10 m) to juz sie wkurzal przy wiazaniu jej , sprzedalam jej ta chuste na allegro i kupilam nosidlo, ktore zachwala ponad wszystko, sama widze ze jest ekstra i szybciej sie Maluszka 'montuje' do niego ;-) jak bedzie ktoras bardziej sklonna ku nosidelku i nie wie jakie chce i jest ciekawa tego nosidelka to wysle link ;-)

reklama
a dzięki:D:D:D przekażę mężowi;D;D;D!!!!!!!!!!!:*

Ty poczytaj co Dziulka zrobiła jednej babie co jej chłopa bałamuciła - ja poczytałam i nie w głowie mi szarże na cudzych mężów! Myslałam o Twojej urodzie :-)

ja mam lennyego i sprawdza się super. Moni - napiszę ci pw gdzie w Bydgoszczy możesz szukać pomocy przy nauce wiązania. ja bym Wam pomogła ale daleko do siebie mamy. chyba że te wakacje wypalą :-)

Wakacje najwyższy czas ustalić bo rezerwacje najpóźniej w marcu trzeba zrobić.

Justyna zjada grzechotkę FP :D

Z resztą wszystko teraz idzie do buzi, oprócz śliny która jest wszędzie tylko nie w buzi....
ZĘBY IDĄ??????????????????? I może stąd te histerie bez przyczyny....?

Ostatnia edycja:
smaczna ta grzechotka, po mince widać:D:D:D
a mężowi chciałam przekazać, bo wszyscy mówią że do niego podobna, więc moja "uroda" nie ma za bardzo nic do rzeczy;D a Dziulki posty czytałam, aż strach byłoby się do jej męża odezwać:D:D:D Dziulka:*

Justynka też już duża panna! Dawno jej nie widziałam :-)
a co do wakacji - może załóżmy sobie taki wątek wakacyjny - tam byśmy się domówiły kto chce jechać i jakąś miejscówkę ustaliły... dobranocka - założysz...?

smaczna ta grzechotka, po mince widać:D:D:D
a mężowi chciałam przekazać, bo wszyscy mówią że do niego podobna, więc moja "uroda" nie ma za bardzo nic do rzeczy;D a Dziulki posty czytałam, aż strach byłoby się do jej męża odezwać:D:D:D Dziulka:*

Kokieteryjny wzrok, spojrzenie i to ze jest śliczna ma po Tobie :-)

SDC11038.jpg

SDC11037.jpg

SDC11036.jpg

Ida śliczną rodzinkę tworzycie w trójkę!
ulisia- super wyglądacie! Nawet deszcz nie jest Wam w stanie przeszkodzić w spacerowaniu! Szkoda że nam z tą chustą nie wyszło:-(.
dobranocka- jakie Justysia ma słodziutkie policzki, nic tylko całować i całkować:-):-).
lolkak- jakie Majeczka ma mokre łapki, oj pewnie też wszystko pcha do buźki.

reklama
Do góry