reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

Tak więc przzedstawiam Wam mojego syneczka i dodaje zdjęcia Mariczki :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 117
  • DSCF0093.jpg
    DSCF0093.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 123
  • DSCF0098.jpg
    DSCF0098.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 129
  • ja MarikA I Fabian.jpg
    ja MarikA I Fabian.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 128
  • marika1.jpg
    marika1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 126
  • marika6.jpg
    marika6.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Buzina urocza dziewczynka:tak: Gdzie Wy kochana mieszkacie, ze mieliscie snieg:szok:? U nas w tym roku ani odrobinki:-(

Violett Marika cudowna, sliczna dziewczynka, a te oczy:tak: A Fabianek slodziutki maluszek, chyba bardziej do tatusia podobny, bo Marika to cala Ty:tak:

Trusia bo Fabianek rosnie jak na drozdzach doslownie.W 2 tygodnie przybral prawie kilogram, a w 3 tygodnie urósł 5 cm wiec jak dla mnie szok bo Marika tak szybko nie rosla :)

diablica- śliczna myszeczka
violett- Ale masz fajnie, taka słodka parka, a synuś to taki tatusiowaty, bo marika podobna do mamusi :-)

Dziękuje bardzo dziewcznki :*

Dodam jeszcze zdjecia z sesji :)

Załączniki

• mariczka.jpg
    mariczka.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 133
  • marika.jpg
    marika.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry