reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

reklama
Śliczne macie te maleństwa.
Violet ładnie Ci w tym kolorku:)
Tygrysku ja tez mam Krzysia, ale widzę ze Twój to już powazny chłopak z ząbkami:)

Ostatnia edycja:
Tygrysek wlasnie na głownym dotyczatalam ze on taki duzy, ale na zdjeciu wyglada taki malutki bobasek a jednak to dorosly mezczyzna juz

Witam po długiej nieobecności ja tylko na chwilkę ;)
Listopadowe dzieciaki są śliczne wyjątkowe :*
A to moja mała łobuziara
IMG01355-20110616-1334.jpgIMG01428-20110623-1733.jpgZobacz załącznik 373829IMG01540-20110627-0948.jpgZdjęcie0309.jpg

łobuzer się zrobił z tej mojej księżniczki ,na tej umorusanej buźce jest danonek którego jadła sama ;)

Trusia więcej tego danonka było na niej i na fotelu nie wspominam o sobie i zabawkach :D ale zjeść zjadła zabawa była bo się umorusała heh
MonikaO. no mała nie jest ubranka na 12-18miesięcy ale okropna jest nic tylko rozrabiać ;)
a inne dzieci u nas w UK takie grzeczne i jeżdżą w wózkach na spacerach a moja tylko 20min góra i sama łazi :/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam chyba z 4albo 5 na 2lata ale już się małe robią nie wiem jak to tu jest bo ja to czasem Wiki w lumpkach kupuję ,wiadomo rośnie to zawsze jakieś ładne znajdę ;)
A do lekarza i gdzieś w gości ma nowe a po domu czy na plac zabaw to takie jej zakładam no i jak z tatusiem wychodzi to też nowych jej nie daje bo się zawsze objadają słodyczami ;)

Do góry