reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

agatakat, czasami walnie usmiech, tylko nie wiem czy juz swiadomie.. chyba jeszcze nie :) a jak juz sie tak niechacy smieje, to czesto wlasnie z otwarta szeroko buzka :), a Amanda sliczna :) i jaka wystrojona! :)

baska, Juleczka wyglada jak bobasek juz na tym drugim zdjeciu :), a jak lezy na macie to widac zainteresowanie zabawkami?

agrafka, super fotka :) Julek bardzo lubi w takiej pozycji byc (wlasnie tak spi na swoim tacie).

nissanka, super fotka jak spicie :) tak samo obrucone glowy :) i duzy juz Twoj Bartus!

reklama
Elzu - te zdjecie co śpi to wygląda ta buzinka taka duza bo zdjecie zrobione z przyblizenia :) a co do maty to fakt, sprawia wrażenie zainteresowanej nią już może dlatego, że jak nie śpi a jest najedzona i odbita to kładziemy ją pod karuzelką bąź na bujaczku-leżaczku z paląkiem i juz na to patrzy sobie :)))

Nissanka - zdjęcie super jak śpicie i w tą samą stronę macie główki obrócone ;)

Mały rośnie jak na drożdżach co mnie bardzo cieszy. Jak wróciliśmy do domu i go zmierzyłam to miał 51 cm a teraz ma 54 cm, waży teraz 4.100 a ważył jak wyszliśmy ze szpitala 3.040.

Nareszcie mogę się pochwalić swoją Oliwką ;)
IMG_0284.jpg

Czy są tu grzeczne dzieci?

Mały Mężczyzna... z misiem

A tu jeszcze moje ulubione - z kąpieli (wrzucałam stronę wcześniej ale dostęp do fotki został odcięty)

reklama
Holly jakiego masz pięknego synka naprawdę.I jakie ma brwi :) Troche przypomina mi mojego bo też ma taki poważny wyraz twarzy. Tylko cos taki lekko zapłakany ;)

Do góry