reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria listopadowych maleństw :)

Teraz my się pokażemy :-)

To Kruszynka śpiąca w samochodzie

Czuwanie nad Leosiem ;-)

Szef zadowolony z ochrony :-)

Parę fotek z kąpieli:

A tu już dzisiejsza wycieczka - Leonardo ma za sobą zdobycie pierwszego "szczytu" :-) Pewnie jest najmłodszym zdobywcą tej 478 metrowej górki ;-) Tu z mamunią w drodze:

A tu już z tatusiem na szczycie:

Mam nadzieję, że was nie zamęczam tymi fotkami :-)

reklama
Wszystkie maleństwa super, sliczne i w ogóle napatrzeć się nie można :)
Holly - obstawa boska :)

A my wczoraj miałyśmy sesję z Lilką i to jedna fotka z nich :)

a1-IMG_1423.jpg

I kilka normalnych codziennych ;)

IMG_0369.jpglili 2.jpgIMG_0397.jpg

Holly cudowneeeeeeeeee zdjecia :) mam nadzieje ze Leosia targał tata, a nie mama w ramach zrzucania poporodowych kg ;) a to czarno biale z psiakiem w tle -boskie

Lilcia jak zajączek wielkanocny wygląda :) a jak ma rozowo w lozeczku-prawdziwa ksiezniczka :)

Amerie- ile ja bym dala zeby moj P. sie tak Hania zajmowal jak sie urodzi. On to bedzie sie bal jej na rece wziac zeby krzywdy nie zrobic :/ codziennie mi o tym przypomina. :/ pozazdroscic opiekunczego meza :) A Leos oczywiscie przeslodki

Ostatnia edycja:
Amerie skoro mąz tak świetnie się małym zajmuje to trzeba chwalić :) Mój mąż to też skarb. Wszystko umie przy małych zrobić i kąpiel też należy do Niego :)
A z Leosia to ogromny słodziaczek :)

Holly śliczne zdjęcia. Twój Synek ma takich obrońców że krzywda mu się nie stanie :) widać że pieski super go zaakceptowały.

Miqua świetna ta fotka sesyjna :) reszta fotek też niezła... sliczna modelka :)

Piękne te wasze skarby :)

Chwale sie i ja :)

Załączniki

• DSCF3299.jpg
    DSCF3299.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 137
  • DSCF3277.jpg
    DSCF3277.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 143
  • DSCF3313.jpg
    DSCF3313.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 132