reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
Jesteście kochane.
Faktycznie z przodu jakby nic nie widać. Ale za to bokiem....fiu fiu to mam dopiero brzucho.
Dziś wieczorkiem wkleje zdjecie bokiem ;D

hmm co do kolczyka to ja robilam tylko 1 raz 2 lata temu:)
hmm jak robilam w marcu to w lipcu juz mialam fajnie wygojony:)
hmm mialam na poczatku strupek itd ...
a teraz hmm ja go nie wycieagalam czasem tylko jak zmienialam kolczyk lub cos w tym stylu...ale blizny takie nie mam tylko dziurka mala...
hmm mohe miec kolczyk do 28 tygodnia niestety potem jak chce miec jeszcze kolczyk w brzuszku to musze miec taki strasznie dlugi silikonowy.....no ale nie wyglada zle bo to taka zylka i strasznie sie wygina i dopasowuje do brzuszka...
a tak pozatym to co myslicie o moim brzuszku:>:)???duzy czy nie:>:)))
buziaczki dla was mamuski i dla waszych pociech w brzuszkach:)

Pierwsze zdjecie to mocna ekspozycja brzuszka, drugie to taniec radości ;D ;D ;D

x_IMG_1149.jpg
x_IMG_1196.jpg

reklama
A tu ja Niania i moja piłka :-)
To koniec 23 tygodnia- zdjecia robione wczoraj na spacerze w Łazienkach. Do przodu mam narazie 3,7 kg

24tydziecizyazienki43vh.jpg

24tydziecizyazienki4fw.jpg

Do góry