reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

ja tu oczy otwieram i co?? tyleeeeeeeeeee ladnych zdjec widze!!!!!!!!!!!!!
Agus! Asiolku!!! Maritica!!! swieynie wygladacie!!!!!
nic dodac nic ujac!! super jak zwykle!!! :)

reklama
w koncu mam chwilke zeby sie pobawic wiec zamiszczam pare zdjec zeby tez moc sie pochwalic brzuszkiem
to zdjecia z 33 tygodnia
tak dlugo narzekalam ze nie mam sie czym pochwalic a tu brzuszek urosl jak na drozdzach ... ;D
.jpg

Sylwia ty wogóle jestes w ciązy??? Nic nie widać. Zresztą schowałaś brzuszek.

Wyglądasz super i śliczną masz bluzeczkę.

Heej cięzaróweczki
wszystkie foty fajne - wesołe takie
Aga z synkiem i brzuszkiem
Asiołek w końcu nie pokazuje jęzorka ;) chypa samopoczucie lepsze...?
Sylwia jakby nie ta z avatarka, malutki brzuszek jaki mi się marzy na tym etapie ciąży ::)

Sylwia w konkursie na najmniejszy brzuszek wygralabys na pewno. Slicznie wygladasz i pozazdroscic wizyty nad morzem.

Aga to juz bez komentarza...

Asiolek tyle krzyczy ze brzuszek taki wielki, ale okazuje sie ze to chyba nie o niej ;D.

Martica, zapomnialam o Tobie - bardzo milo zobaczyc kolejny sliczniutki brzuszek.

kurcze jak tak dalej pojdzie, to nie bedziemy chcialy pozbyc sie tych brzuszkow - tak z nimi uroczo wygladamy (gdyby nie te drobne towarzyszace dolegliwosci...)

reklama
Sylwia moglabym przjesc obok Ciebie na ulicy i nie poznalabym Cie ;) zupelnie inaczej wygladasz na tych zdjeciach i na tym malutkim z lewej
siwetny brzuszek!!! i Ty REWELACJA!!! bardzo ladnie wygladasz!!!!

pewnie nic nowego nie napisalam ale jak tu napisac co innego!!! wszystkie brzuchatki sa takie faaaajne!!!!!!!!!!!!

Do góry