reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Martica, imponujący brzuszek :) I ta jaskółka ci nieźle wyszła :)

Strasznie lubie ogłądać tu wasze zdjęcia :) Proszę o więcej :))

reklama
32 tydzień :-)

32.jpg

32a.jpg

33 tydzień :-)

33.jpg

33a.jpg

33b.jpg

Klaudia już powinno być widac :-) bo mi sie serwery pomieszały umieściłam na innym a z innego wziełam adres:-)

Asiołku, ale fajny ten twój brzucholek, taki symetryczny. Mój ma całkiem inny kształt, ja mam taki jakiś spiczasty ku dołowi :)

Asioleczku piekna ta twoja pileczka!Taki cudny brzuszek-okragluszek.Bardzo mi sie podoba. :)No moj tez ma zdecydowanie inny ksztalt ;)Bardziej kanciasty ;D.Asioleczku wogole bardzo ksztaltne cialko masz-biusciku bardzo zazdroszcze :laugh:,bo u mnie cos dziwnego nastapilo ::)ostatnio sie zmniejszyl :p(bardzo dziwne).
No i jaki piekny UŚMIECH! :)

szkoda ze nie umiem wklejac zdjec.......Karol nigdy nie ma czasu jak siedzi przed kompem i dupa

a jak na zklosc sie aparat nam popsul (tak to jest jak sie komus pozycza) i teraz z ostatnich tygodni zdjec nie bedzie :(

reklama
Ale dziewczyny fajnie wyglądacie z brzucholami. Mój jakiś taki mały mi się wydaje.
Asiołku Martica śliczne fotki.
Ja może też coś wkleję ale ostatnio fotografujemy płytki drzwi i inne pierdoły a mój brzusio zaniedbany :mad:

Do góry