reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Alka z tymi nockami to pewnie masz rację  ;D

co do pomorza to ja mam tam całą rodzinkę a dokładnie na kaszubach w Kartuzach ( tam się urodziłam), a w Poznaniu mieszkam od 5 lat, studia, praca i takie tam pierdołki mnie tu przyciągnęły   ;D
ale mam nadzieję że kiedyś wrócimy na nasze kaszuby z mężulkiem  bo brakuje mi strasznie pięknych lasów, łączek, jezior i całego uroku małych mieścinek

reklama
w Sopocie to ja conajmniej raz na dwa tygodnie zawsze bywałam ;D a w Gdańsku zdawałam prawko nawet mi się udało nie wiem jak takiemu piratowi jak ja mogli wydac zgode na samodzielne poruszanie się po ulicy :D

z trójmiasta to nie przepadam tylko za Gdynią, i tam żądko bywałam

A to wynik naszego wczorajszego spacerku :) Ale mi się parówy z nóg zrobiły :D :D

17282920je.jpg

I mój brzusio (a raczej brzuchol) w pierwszym dniu 35 tygodnia :)

21340036pb.jpg

Klaudus te parowy to bardzo apetycznie wygladaja ;D a brzusio- rewelacja, modelowy!!!

Kaska to mamy wele wspolnego hehe!!! ja co prawda ja to pyrka poznanska od urodzenia ale moja rodzinka kochana wyemigrowala na Kaszuby do Koscierzyny ;D i tam mieszkalam pare lat a potem znowu wio do Pozania no i teraz za Ocean :p

no proszę Mania to ja jeszcze muszę za ocean wyjechac żeby Ciebie nadgonic i będziemy miały zaliczone te same mieściny ;D moja mamulka mieszka teraz w Ostrzycach na górce dookoła ma dwa jeziorka i sam las poprostu bajka to jest bliziutko Kościerzyny

zazdroszczę tych fajnych brzucholków mój wstyd na golaska wystawiac bo mam brzydką bliznę po kolczyku w pępku :(

dziurka nie zdążyła się zagoic a dzidzia już rozciągała brzusio co pogorszylo sprawę ale cóż chciałam to mam, oczywiście kolczyk musiałam wyciągnąc ;)

Kaska a moji rodzice mieszkaja w Owsnicach hehe tez pod KOscierzyna i tez nad jeziorem pod lasem z dala od ludzi
a ja uwielbiaaaaaaaaaam Kaszuby!!!! i na pewno tam po przyjezdzie do Polski trafimy na conajmniej 2 tygodnie, juz obiecalam Lukaszowi ze pojedziemy nurkowac...tzn on bedzie nurkowal a ja bede zajadac jagody ;D

a gdzie mieszkasz w Poznaniu? aj wscibska jestem :p
bo wieeeesz ja to duzo czasu spedzalam u mojej babci w samym centrum-przez cale studia z nia mieszkalam a teraz mamy mieszkanko w swarzedzu ;D

reklama
Mania coś czuję że jak nie w Poznaniu to się na kaszubach spotkamy bo ja mam zamiar też tam pospędzac troszkę czasu ;D
a w Poznaniu mieszkamy przy samiuteńkiej malcie a dokładnie w połowie malty na ul.Katowickiej przynajmniej mam gdzie wyjśc z maluszkiem

Do góry