reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
Maniu super te zdiatka !!!
Najbardziej podoba mi sie to pierwsz jak jestescie razem !! I to ostatie , Tymcio wyszedl jak aniolek !

:( no wlasnie to gdzie jestesmy razem musialam wstawic.... bo losiek moj sie denerwuje aj te chlopiska

ale fajny!!!
To pierwsze naprawde super. Tymek taki do wycalowania tylko i ten na koncu morusek tez slodki. Az sie chce miec takiego :laugh:

jeszcze troszke jeszcze troszke ;) a Wasze Maluszki beda dla Was najpiekniejsze na swiecie!!!! ;D

Maniu ale z Ciebie super babeczka. Odrazu to widać. No i Twoja rodzinka - rewelacja!! Aż mojego męza zawołałam. Juz soboe wyobrażamy , że nasz Bruno taki bedzie :-)

No i mój męzus widział tez Tusie i Age :-)

reklama
Do góry