reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Brunetko!
najszybciej jest zalozyc foto album np na onecie http://foto.onet.pl/albumy/ i tam wrzucic pare zdjec potem kliknac prawym klawiszem myszki na wybrane zdjecie, pojawi sie cala lista i wtedy klikasz na wlasciwosci, a tam powiniem wyskoczyc min aders www tego zdjecia, musisz go skopiowac prawym klaw. myszy i wklejic np na stronie babyboom ;)  ale zanim wklejisz musisz kliknac
-to jest druga ikonka od lewej w drugim rzedzie i tam gdzie napisalam...... wklejasz adres www zdjecia i to wszystko jesli sie nie uda to daj znac
powodzenia

reklama
mam problem z wielkością pliku. Ciagle mi podaje że zdjecia są za duże, a ja nie wiem jak je zmniejszyć. :(. Już dziś nic nie wykombinuję , bo musze lecieć do pracy. Pozdrawiam goraco i dzięki za rady.

:mad: cholerka nie wiem jak to wkleic, nie wiem za duza ta fotka czy za mala czy juz sama nie wiem co, cholerka :(

_427426_n.jpg

dzieki, Tusiu, stwierdzilam ze w sumie moge wyslac te fotke bo ciaze liczy sie od 1go dnia ostatniej miesiaczki wiec ja juz bylam w 2gim dniu ciazy, hihih :laugh:

reklama
Do góry