reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

picture020x1ra.jpg
to my i nasz balagan za nami  :p zdjecie zrobione w sobote
a to pierwsze kroki Tymcia (tylko takie jakies smugi mi tu wyskoczyly hmmm .. ? )
picture017x1ka.jpg

no i widac jaki ochydny kolor scian mamy  :p za tydzien malujemy tra laaalaa
picture006x6cn.jpg

reklama
Maniu na tym zdjęciu z warkoczykami to Tymcio wygląda jak twój młodszy brat ;D
Ale synka masz słodkiego fajnie że uwieczniłaś pierwsze kroczki.

Maniu ale slodko wygladasz,bardzo mlodo jak 18-tka :).No i widze ,ze figurka sie utrzymala,super brzusio!!!

Kochane jestescie bo zawsze cos milego naskrobiecie

faktycznie czasami wygladam mlodziej niz bym chiala i dlatego czesto mnie legitymuja :p
a brzuszek moge dopiero teraz pokazywac, przedtem nie bylo czego ..bo byl malutki i wygladal jakbym sie tylko sliwek najadla ;) teraz za to moge z duma go prezentowac ;D

Klaudus! spodnie mi lukasz kupil ze strechu i 3 nr wieksze dlatego sie w nie jeszcze mieszcze ;)

Melani - te spodnie sa ciązowe. Kupiłam je w H&M. Cieniutki jeans, bardzo wygodne. Tylko ja je obcięłam i zrobiłam z nich rybaczki. W oryginalnej wersji sa długie ( dla mnie zbyt wąskie nogawki). Powodzenia!

Mania jaka Ty mlodziutka jesteś :) Fajna laska z Ciebie.

reklama
Do góry