reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Elfiko - czyzbyś próbowała "zarazić" inną kobietkę? ;) :laugh: Fajna z Ciebie dziewczyna - taka uśmiechnięta i delikatna :laugh:

reklama
Dzieki dzieweczki za komplementy, co do zarazania to lepiej teraz nie bo moja siostra musi na chrzest przyjechac i narazie dzidzi nie planuja ;D ;D ;D
A ta radosc to z mojego brzuszka byla bo siostra mnie pierwszy raz w ciazy widziala i uwiezyc nie mogla jakie to rozmiary hihi

a wlosy to przewaznie do sprzatania zaplatam i to zdjecie w forum to wlasnie w czasie prac domowych zrobione :laugh:

Pogoda byla dzis fajna, udalo sie wiec nam pstryknac pare(dziesiat) fotek. Oto kilka z nich - a brzuszysko mam OGROMNE! :D

pict00505fn.jpg

a to z moja corka - duza, co nie? ;)
pict00171tx.jpg

pict00698by.jpg

DZiewczyny! ale Wy fajnie wygladacie w ciazy!!!!

brzucholki okraglutkie buzki ladniutkie ajajaaaaj...nic tylko rodzic dzieci hehe ;)

Skarbus! super ze masz taka duza core!!!

Witam wszystkie super modelki :)
Jestem wrzesniówką ale wpadam sobie tu do Was lipcówek, bo fajnie tu macie ;D
czasem coś poczytam, czasem pooglądam fotki...
Jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie pobędę tu z Wami od czasu do czasu. :)

Mam pytanie do Niani czy te spodnie (str. 12) są ciążowe, czy po prostu zapinasz je pod brzuszkiem?? Bardzo mi się podobają ;D

reklama
hej Melanie no pewnie ze nie mamy nic przeciwko temu!!!! jesli masz ochote to pisz sobie z nami ile wlezie no i oczywiscie mozesz tez wkeic zdjecia ;) ;D
fajnie ze tu kukasz!!!!!!

Do góry