reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Natalka przekochana:))) taka papusna sie wydaje ale wiem że noworodki to tak na zdjęciach wyglądaja a w realu to kruszynki:)

Igorek przeuroczy a zdjęcie z bratem wzruszające:)))

Fifi śliczniutki! kolejny przystojniak mamie wyrośnie:)

reklama
SNC00573.jpg

Z podrowieniami dla wszystkich cioć:D

Bodzinka Fifi jest przeuroczy
Ewwe cudowny uśmieszek Boryska, on zawsze wygląda na takiego radosnego:-)

A teraz moja Magda:-)
mam 1 dzień
pc060521.jpg

dumny tatuś
pc070545.jpg

z super siostrą
pc070546.jpg

bez smoczka się nie obyło
pc080553.jpg

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja nie chce niczego wam narzucac ale uwazajcie z tym wstawianiem zdjec... jest tyle pedofili.. lepiej jak taki watek jest dostepny tylko niektorym, jakies hasla lub na zamknietym... ludzie kradna zdjecia a potem wykorzystuja w rozny zly sposob

a fotki cudne :-) czekam az moj tak sie bedzie usmiechal hihi ale najpierw musi ze mnie wylezc :-D

ewwe hehe jaki luuuuzak!

joamar sliczna Madzia!

a tak wyglada Oliwka, która "odpada" od cyca:)

Załączniki

• SDC10635.jpg
    SDC10635.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 109
  • SDC10636.jpg
    SDC10636.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry