reklama
Salomii
Fanka BB :)
no ale np Krzys to jest Krzysiowy a wlosy zdecydowanie tatusiowe, natomiast Borysek ewidentnie jak sie usmiecha to ma usmiech mamusiowy jak taki najedzony zadowolony kotek... heh no taki mi sie jakos kojarzy usmiech Ewwe.. zadowolony kociak
ewwe
hehe Salomii Pamiętasz kiedyś jak pisałyśmy że Twoja Arlenka to będzie ET?? moje pierwsze skojarzenie do kogo podobny jest Borysek po urodzeniu, było właśnie takie że najbardziej podobny do ET W sumie to on ani do mnie, ani do męża podobny, aż mąż stwierdził ostatnio że może by się jednak przyjżał listonoszowi
89gwiazdeczka89
hehe Salomii Pamiętasz kiedyś jak pisałyśmy że Twoja Arlenka to będzie ET?? moje pierwsze skojarzenie do kogo podobny jest Borysek po urodzeniu, było właśnie takie że najbardziej podobny do ET W sumie to on ani do mnie, ani do męża podobny, aż mąż stwierdził ostatnio że może by się jednak przyjżał listonoszowi
moim zdaniem Borysek to cały tata wiec o listonoszu nie ma mowy
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moim zdaniem Borysek to cały tata wiec o listonoszu nie ma mowy
moim zdaniem tez. ale biorac pod uwage fakt, ze ewwe ciagle pisala na forum o listonoszu i namietnie na niego codziennie czekala, to sama nie wiem DDDD
wszystkie dzieciaczki przeslodkie!!!!
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Antylopka
Potrojna mamuska
juz od najmłodszych lat.... - to słowa z hymnu kolejorza, heheAntylopka - Adaś jest rozkoszny i widzę, że już kibicuje (nie daliście mu wyboru, co? )
na moje to ma Twój uśmiech, a podobny to jest do siebie. takie maluszki o co mina, to do kogos innego podobne.hehe Salomii Pamiętasz kiedyś jak pisałyśmy że Twoja Arlenka to będzie ET?? moje pierwsze skojarzenie do kogo podobny jest Borysek po urodzeniu, było właśnie takie że najbardziej podobny do ET
jak sie adas urodzil, to my w dwójke - jaki on do Wiki podobny!!
Adas jest u mnie na kolanach i dziekuje za komplementy. Wygina sie, aby w ekran patrzec.
reklama
Podziel się: